Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (2-1) από τη Ναντ στη Γαλλία στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου του Europa League.

Ήττα για τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις, με τους Ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ πριν από το νικητήριο γκολ της Ναντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φράιμπουργκ εντός έδρας, ενώ η Καραμπάγκ υποδέχεται τη Ναντ! Τα ματς θα διεξαχθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 32’, ισοφάρισαν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και η Ναντ πήρε τη νίκη με τέρμα του Γκεσάν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Η γαλλική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό. Ο Απια ελίχθηκε από τα δεξιά, έκανε κοφτή ντρίμπλα σούταρε με το αριστερό με τον Βατσλίκ να αποκρούει. Ο Τσέχος τερματοφύλακας απέκρουσε στη συνέχεια το σουτ του Μοχάμεντ.

Οι Πειραιώτες έβγαλαν μία κόντρα στο 5’ αλλά ο Μπιέλ δεν κατάφερε να απειλήσει. Στο 7ο λεπτό ο Μουτουσαμί έκανε μία επικίνδυνη σέντρα αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε σταθερά.

Στο 13’ ο Γκεσάν έκανε γύρισμα αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία. Η γαλλική ομάδα απείλησε ξανά με τον ίδιο παίκτη αλλά ο Μανωλάς τον έκοψε με τάκλιν.


Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 28’ ο Ρέαμπτσιουκ γύρισε μέσα στην περιοχή αλλά η άμυνα της Ναντ απομάκρυνε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό. Ο Μπλα έβγαλε κάθετη πάσα στην Μοχάμεντ που πλάσαρε επιτυχημένα. Οι Γάλλοι είχαν κι άλλες καλές στιγμές με τον Γκαναγκό και τον Μοχάμεντ.

Στο 39ο λεπτό ο Άβιλα βρέθηκε στην περιοχή μετά από πάσα του Μπιέλ αλλά αστόχησε στην τελική προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 51ο λεπτό μετά από αυτογκόλ του Μουτασάμι.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν να πιέζουν για να εκμεταλλευθούν το σάστισμα των παικτών των γηπεδούχων. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν απείλησε εκ νέου στο 64’ αλλά ο τερματοφύλακας της Ναντ έδιωξε τη σέντρα – σουτ του Μπόουλερ.


Στο 73’ η κεφαλιά του Ζιροτό δεν βρήκε στόχο ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βατσλίκ έδιωξε εντυπωσιακά προσπάθεια του Σισοκό. Οι Γάλλοι απείλησαν ξανά στο 81’ αλλά το σουτ του Παλουά δεν βρήκε στόχο.
Λίγες στιγμές αργότερα η Ναντ έκανε το 2-1 αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Μοχάμεντ ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Η γαλλική ομάδα βρήκε το γκολ της νίκης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπλας έβγαλε συστημένη μπαλιά στον Γκεσάν που με κεφαλιά νίκησε τον Βατσλίκ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook