Με σόου του Νίκου Καρέλη, ο Παναιτωλικός πήρε επιβλητική νίκη με 4-1 μέσα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, για την 6η αγωνιστική της Super League 1 και ανέβηκε στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας.

Ο Παναιτωλικός ήταν “καταιγιστικός” από την αρχή του αγώνα και με τον Καρέλη να πετυχαίνει χατ τρικ, έκανε ένα άνετο διπλό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος και παρέμεινε χαμηλά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό του αγώνα με τον Μόρσεϊ να σκοράρει με διαγώνιο σουτ και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με το 1-0.

Το γρήγορο γκολ έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Αναστασίου, η οποία ήταν καλύτερη και στη συνέχεια, με τον Καρέλη να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αφού πρώτα “απείλησε” με ένα δυνατό σουτ στο 14′, κατάφερε να βρει τελικά και δίχτυα στο 25′ με πλασέ από κοντά μετά από ασίστ του Λάρσον, για το 2-0 στον αγώνα.


Ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε το σκορ πριν το ημίχρονο με μία ωραία κεφαλιά του Εραμούσπε σε 2-1, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν “κυρίαρχος” και στο δεύτερο μέρος. Ο Νίκος Καρέλης βρήκε δύο ακόμη γκολ και με το προσωπικό του χατ-τρικ, οδήγησε την ομάδα του σε μία μεγάλη νίκη.

Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός “χτύπησε” στο 71′ με περίτεχνη ενέργεια από κοντά, μετά από κεφαλιά του Κορνέλιους, ενώ έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα στο 87ο λεπτό, σκοράροντας στην αντεπίθεση το τελικό 4-1.

Ο Παναιτωλικός έφθασε έτσι τους 10 βαθμούς σε 6 αγώνες και ισοβαθμεί με τον Άρη στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στους 4 βαθμούς, όντας στην τελευταία 3άδα της Super League 1.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος (60’ Τζίμας), Ποζνάνσκι (81’ Λώλης), Ροσέρο, Σταματελόπουλος (72’ Παμλίδης), Μορέιρα (81’ Μπάλαν).

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (85’ Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80’ Φλόρες), Ντίας (59’ Μάρτενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58’ Κολοβός), Καρέλης, Μόρσεϊ (59’ Νταγκό).
Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook