Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 70-80: Θρυλικό διπλό στη Βαρκελώνη

Σπουδαία πρεμιέρα στη EuroLeague 2022/23 για τον Ολυμπιακό, που θριάμβευσε στη Βαρκελώνη (80-70) με ρεκόρ στις βολές και με πείσμα από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο!
Καθοριστικός και MVP ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τέσσερα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο.
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε. Κι αν η αρχή σε βρίσκει στην έδρα μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, τότε τα πράγματα μοιάζουν ακόμη πιο ζόρικα. Η πρεμιέρα της EuroLeague 2022/23 βρήκε τον Ολυμπιακό στο Παλάου Μπλαουγκράνα, όμως αυτός ο Ολυμπιακός, μετά από την περσινή του πορεία, δεν φοβάται έδρες και αντιπάλους και το απέδειξε με τον θρίαμβο (80-70) που μοιάζει με μήνυμα σε όλη την Ευρώπη.
Με τον Σάσα Βεζένκοβ σημείο αναφοράς στην επίθεση, με τον Κώστα Σλούκα σπουδαίο δημιουργικά και με πάρα πολλούς να βοηθούν, από τον Αϊζέια Κάναν στο β’ μέρος μέχρι τους Τζόελ Μπόλομποϊ – Ταρίκ Μπλακ, με τον καταπληκτικό Άλεκ Πίτερς που συνυπήρξε σε σχήμα με δύο PF, αλλά και με τον killer Γιαννούλη Λαρεντζάκη που βομβάρδισε στην τέταρτη περίοδο από την περιφέρεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να αισθάνεται και ευχαριστημένος, αλλά και περήφανος για το δημιουργήμά του. Από αυτό το ρόστερ που δείχνει από πολύ νωρίς υπέροχη ισορροπία, από αυτή την ομάδα που βάζει και τις βολές (25/25, ρεκόρ συλλόγου στη διοργάνωση) και θα βελτιώσει στο πέρασμα των εβδομάδων και τα ποσοστά της από τρίποντο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντα από την έκρηξη και αμέσως μετά – «Έβαλε τη βόμβα και γύρισε να ελέγξει» η επικρατέστερη εκδοχή για την 39χρονη που σκοτώθηκε
- Σύσκεψη για τη βία στα ΑΕΙ: Αυστηρές συνέπειες σε ποινικό, πειθαρχικό και αστικό επίπεδο για τους παραβάτες
- Σέρρες: Νέα σύλληψη 67χρονου από τη Γεωργία για κατασκοπεία στο Στρατόπεδο Κλεισάρη
- «Η γη της ελιάς»: Η Αρετή δολοφονείται και συλλαμβάνεται ο Στάθης – Είναι αθώος ή ενοχος;
- Δημοσκόπηση GPO: Αυξάνει τα ποσοστά της η ΝΔ, δεύτερο κόμμα η Πλεύση Ελευθερίας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ
- Το opaponline.gr κληρώνει τρεις ταξιδιωτικές επιταγές* αξίας 1.000 ευρώ για 3 τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή έως τις 18 Μαΐου
- Έκρηξη έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 39χρονη γυναίκα, σεσημασμένη για ληστείες – Τι εξετάζουν οι αρχές
- ΕΡΤ1 – «100 χρόνια ελληνική δισκογραφία»: «Η δισκογραφία στη δεκαετία της Αλλαγής» (Α’ Μέρος) – Κυριακή 04.05.2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook