Για αδιευκρίνιστες συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του 16χρονου πυγμάχου, πρωταθλητή Ευρώπης, Βασίλη Τόπαλου, κάνει λόγο ο Λευτέρης Αυγενάκης

Σε ανάρτηση του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σημειώνει ότι η έρευνα θα ρίξει φώς για το πώς χτύπησε ο 16χρονος πυγμάχος που έχασε τη ζωή του σήμερα μετά από νοσηλεία 2 εβδομάδων.

Ο 16χρονος Βασίλης Τόπαλος, πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία, είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ στις 16 Δεκεμβρίου σε γυμναστήριο στον Ταύρο.

Το άτυχο παιδί είχε υποβληθεί σε χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα 2 Ιανουαρίου.

Λίγες ώρες μετά τον χαμό του 16χρονου πρωταθλητή, ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε: “Η αθλητική οικογένεια της χώρας μας θρηνεί τον χαμό του νεαρού πυγμάχου πρωταθλητή,Βασίλη Τόπαλου.

Πολλά τα ερωτηματικά,αλλά είμαι βέβαιος ότι η εν εξελίξει έρευνα θα ρίξει άπλετο φως σε κάθε πτυχή των αδιευκρίνιστων συνθηκών του θανάσιμου τραυματισμού του”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook