Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Μπίσεσβαρ στο 90+1', όμως έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Τσιντώτα και απώλεσε δύο βαθμούς (0-0) στους Ζωσιμάδες.

Ο “Δικέφαλος” χαράμισε σχεδόν μία ώρα αγώνα για να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο στα Γιάννινα, όμως από τη στιγμή που αύξησε την πίεση του, δημιούργησε πολλές καλές στιγμές για να φτάσει στο γκολ. Κορυφαία εξ’ αυτών το δοκάρι του Μπίσεσβαρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Για κακή του τύχη, ο ΠΑΟΚ έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Τσιντώτα, που όποτε χρειάστηκε φώναξε “παρών” και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Έτσι, μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ απώλεσε δύο βαθμούς και έχασε έδαφος στη μάχη για την πρώτη θέση.

Ημίχρονο με ελάχιστες ευκαιρίες
Το πρώτο 45λεπτο στους «Ζωσιμάδες» θα ξεχαστεί πολύ σύντομα, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, έβγαλαν νευρικότητα και δημιούργησαν λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον ΠΑΟΚ, όταν στο 19ο λεπτό ο Σάστρε μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο επερχόμενος Μπράντον-Τόμας, υπό πίεση, αστόχησε να τη στείλει στα δίχτυα


Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε στο 26’ με κεφαλιά του Μπάλαν από το ύψος του πέναλτι, η οποία αποδείχθηκε εύκολη λεία για τον Ζίβκοβιτς.

Αυτές ήταν και οι δύο πιο καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, αφού στον εναπομείναντα χρόνο αναλώθηκαν σε μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων.

Πολλές ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ, αλλά…
Το σκηνικό δεν άλλαξε καθόλου στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, με τους δύο προπονητές να ανακατεύουν την… τράπουλα, ψάχνοντας τρόπο να κάνουν τις ομάδες τους πιο απειλητικές. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο ΠΑΟΚ αύξησε την πίεση του και μέσα σε διάστημα τριών λεπτών απείλησε δις την εστία του Τσιντώτα με Τάισον (60’) και Μπράντον-Τόμας (63’).

Όσο περνούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ αύξανε την πίεση του, ψάχνοντας το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα και είχε κλείσει τον ΠΑΣ στο μισό γήπεδο. Ο Τζίμας με την είσοδο του στο ματς (86’) προσπάθησε να νικήσει τον Τσιντώτα με κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ του είπε «όχι», όπως έκανε και δύο λεπτά αργότερα σε σουτ του Αουγκούστο.


Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ για να φύγει νικητής από τα Γιάννινα ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπίσεσβαρ δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, με το 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Σταίκος): Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Καραχάλιος (33’ Λιάσος), Μορέιρα, Λώλης (58′ Ροσέρο – 80′ Φοφανά), Εραμούσπε, Ριένστρα, Τζίνο Μπακαδήμας, Μπάλαν.
Στον πάγκο: Σούλης, Μπιλμπάο, Λέο, Τσάβος, Μπορταγκαράι, Σταματελόπουλος.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Z. Zίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες (46′ Σβαμπ), Νάρεϊ (68′ Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον (86′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (85′ Τζίμας).
Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Κάργας, Κετζιόρα, Ντάντας, Ρικάρντο.

Πηγή: novasports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook