Η Αϊντχόφεν απάντησε δύο φορές στο προβάδισμα του Ολυμπιακού, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” με γκολ των Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Αραμπί και Μασούρα πέτυχαν σπουδαία νίκη.

Απέναντι σε μια άκρως επιθετική ομάδα όπως η Αϊντχόφεν, ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι καλύτερος! Δύο φορές ισοφάρισαν οι Ολλανδοί, αλλά δεν μπορούσαν παραπάνω…

Οι “ερυθρόλευκοι” ευτύχησαν με δημιουργό τον Βαλμπουενά και εκτελεστή τον Μπουχαλάκη να βρουν το πρώτο γκολ στο 9′.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1, με μεγάλη δόση τύχης. Ο Ζαχάβι σούταρε από μακριά, η μπάλα κτύπησε στον Σωκράτη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός πίεσε και έφτασε στο 2-1 στο 37’ με εκπληκτικό σουτ του Εμβιλά εκτός περιοχής.

Λίγα λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση. Κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά του Ζαχάβι, ασθενής απόκρουση από τον Σα και 2-2.

Στο 45’ ήταν η ώρα του Ελ Αραμπί. Ο killer του Ολυμπιακού έκλεψε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής από τον Μπάουμγκαρτλ και αφού απέφυγε μέχρι και τον αντίπαλο γκολκίπερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το δεξί.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τέλος… Σκόρερ ο Μασούρας, ο οποίος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ από το ημικύκλιο της περιοχής στο 83’.

ΣΚΟΡΕΡ: 9′ Μπουχαλάκης, 37′ Εμβιλά, 45’+2′ Αραμπί, 83′ Μασούρας – 14′, 39′ Ζάχαβι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Λαλά (80′ Ανδρούτσος), Μπα, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά (80′ Βρουσάι), Μπουχαλάκης, Μπρούμα (80′ Χασάν), Βαλμπουενά (68′ Μασούρας), Αραμπί (74′ Φορτούνης).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρότζερ Σμιντ): Εμβογκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκάγκλι (38′ λ. τρ. Μπάουμγκαρτλ), Μαξ, Σανγκαρέ (70′ Φέρτεσεν), Τόμας (85′ Γκουτιέρες), Ροσάριο, Γκέτσε (70′ Ζούνιορ), Ζάχαβι (85′ Φαν Γκίνγκελ), Μάλεν.

Η ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην Ολλανδία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook