Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο είτε αυτό είναι στο μονό, είτε είναι στο μεικτό με τον Στέφανο, θα είναι κάτι απίστευτο, είπε η Μαρία Σάκκαρη.

Από το Παρίσι μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο SPORT24 και στον Παντελή Βλαχόπουλο για το μεγάλο όνειρό της, για τη μοναξιά της Βαρκελώνης που την ωρίμασε απότομα και την έκανε γυναίκα, για τον Μέσι του τένις, τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και για την ανοσία που έχει αποκτήσει στα δημοσιεύματα, τα οποία σχετίζονται με την προσωπική ζωή της αλλά και την κριτική στις αθλητικές της επιδόσεις.

Ο Στέφανος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί στο United Cup, κατάλαβα τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται μέσα στο γήπεδο, κατάλαβα πώς έχει φτάσει εκεί πού έχει φτάσει, είπε μεταξύ άλλων για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το τένις IQ του Στέφανου και ο τρόπος που βλέπει το τένις είναι κάτι το απίστευτο.

Όσα μου έλεγε για να με βοηθήσει, επειδή θυμάμαι ότι αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα με το σερβίς μου σε ορισμένα ματς, οι συμβουλές που μου έδωσε και στο μεικτό και στο μονό, με βοήθησαν πάρα πολύ
Δεν είναι τυχαίο ότι έχει φτάσει τόσο ψηλά. Πιστεύω ότι έχει πάρα πολλά να δώσει και πάρα πολλά να καταφέρει και να κερδίσει.


Με ενοχλεί η άδικη κριτική
Πλέον, έχω αποκτήσει ανοσία στην εύκολη και άδικη κριτική από τα ΜΜΕ, αλλά δυσκολεύτηκα για να φτάσω σ’ αυτό το σημείο.
Υπήρχαν φάσεις που με ενοχλούσαν πάρα πολύ διάφορα δημοσιεύματα, όχι τόσο για την προσωπική ζωή μου. Μ’ ενοχλεί όταν ένας άνθρωπος που δεν ξέρει από αθλητισμό και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ σοβαρά με τα σπορ, να κάθεται στον καναπέ του και να σχολιάζει τον κάθε αθλητή, είτε αυτός είναι τενίστας είτε είναι μπασκετμπολίστας είτε ποδοσφαιριστής.

Ο αθλητής μπαίνει στο γήπεδο και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, δεν μπορείς εσύ από τον καναπέ να τον σχολιάζεις
Πιστέψτε με δεν θέλει να παίξει άσχημα, δεν θέλει να χάσει, κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εσύ γιατί πρέπει να το σχολιάσεις;

Αν ο άλλος μπει μέσα και “πετάξει” το ματς και δεν τον νοιάζει τότε εννοείται να τον σχολιάσεις, αλλά δεν μπορείς εσύ να κριτικάρεις έναν άνθρωπο που παλεύει, προσπαθεί κάθε μέρα και δεν είναι ρομπότ.

Αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ και νομίζω ότι αν ρωτήσεις κάθε αθλητή θα σου πει το ίδιο πράγμα.

Είμαι Ολυμπιακός, αυτό το ξέρουν όλοι, αλλά δεν είμαι αντι- Παναθηναϊκός, αντι-ΑΕΚ, κτλ
Και θέλω να σού πω κάτι ακόμα. Είμαι και πάρα πολύ μεγάλη φαν του Γιοβάνοβιτς, του προπονητή του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, παρόλο που έχασαν το πρωτάθλημα φέτος.

Τον συμπαθώ και τον θαυμάζω πάρα πολύ, επειδή μιλάει μόνο για ποδόσφαιρο και αθλητισμό.

Ακούστε το ηχητικό

Πηγή: sport24.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook