Δεν ανανεώνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Ολυμπιακό
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε "φρεσκάρισμα" στο κέντρο της άμυνας και να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας.
Ύστερα από 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί παρελθόν. Σύμφωνα με το Sport24, oι ιθύνοντες την ομάδα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ανανέωση στο κέντρο της άμυνας και να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας, με αποτέλεσμα ο 35χρονος στόπερ να μην χωράει στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη νέα σεζόν.
Ο Παπασταθόπουλος πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με τους ερυθρολεύκους (2021, 2022), ενώ συνολικά πραγματοποίησε 94 εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στη Χίο: Προφυλακίστηκε ο Μαροκινός που κατηγορείται ως διακινητής μεταναστών, αρνήθηκε ότι ήταν ο χειριστής του σκάφους – «Ήταν και ο ίδιος μεταφερόμενος», είπαν οι δικηγόροι του (βίντεο)
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1:Ο Ουκάκι χάρισε “τρίποντο” στον Ατρόμητο στο ντεμπούτο του
- Αστέρας Aktor – Βόλος 2-0: Μπαρτόλο x2 και ανάσα!
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 1-4: Απίστευτο «διπλό» για την ομάδα του Αγρινίου στη Super League
- Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: Μίλησα για εισβολές και όχι για εισβολείς, οτιδήποτε λέω δολίως παρερμηνεύεται
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Νεφέλη Τίτα: Ποια είναι η 23χρονη φοιτήτρια Ιατρικής που ήταν σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook