Ο Πέδρο Κόντε σκόραρε δυο φορές, δίνοντας στον ΠΑΣ Γιάννενα τη νίκη με 3-0 εντός έδρας απέναντι στην νεοφώτιστη Κηφισιά, σε ένα παιχνίδι που έγινε σε δυο ημέρες.

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννενα με την Κηφισιά ξεκίνησε το Σάββατο (19/08), ωστόσο λόγω προβλήματος σε ένα από τους τέσσερις πυλώνες φωτισμού, η αναμέτρηση διακόπηκε και συνεχίστηκε την Κυριακή (20/08).

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του Κόντε από τη βούλα του πέναλτι στο 31ο λεπτό, σκορ που έμεινε μέχρι την λήξη του 45λέπτου. Μάλιστα στη συνέχεια ο αγώνας διακόπηκε, με το δεύτερο μισό να γίνεται την ακριβώς επόμενη ημέρα.

Στην επανάληψη ο Πέδρο Κόντε πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση, αυτή την φορά έπειτα από εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ στο 53΄.


Στο 82ο λεπτό ο Καραχάλιος του ΠΑΣ αποβλήθηκε αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα, μια εξέλιξη την οποία οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν, με τον Γιάννη Αναστασίου μάλιστα να βλέπει την ομάδα του να δέχεται και τρίτο γκολ.

Συγκεκριμένα ο Γκαρό που είχε περάσει ως αλλαγή στο 90+8 με κεφαλιά έκανε το 3-0, σκορ που ήταν και το τελικό στον αγώνα. Κάπως έτσι ο ΠΑΣ μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, την ώρα που η Κηφισιά έδειξε πως έχει ακόμα πράγματα να βελτιώσει.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43’ Τσαούσης), Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα (74’ Λιάσος), Τζίμας (83’ Γκάρο), Παμλίδης, Κόντε (83’ Ροσέρο)

Κηφισιά (Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ (89’ Ιπαλίμπο), Σάκιτς, Ιπαλίμπο (46’ Νίνης), Αντούνες (82’ Πρίτσας, 90+10’ Αντερέγκεν), Αντερέγκεν (46’ Κρισιούμα), Τετέι, Οζέγκοβιτς

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook