Αποθεωτική υποδοχή περίμενε τον Μίλτο στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής στην Βουδαπέστη μετά το μυθικό του τελικό και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε με το τελευταίο του άλμα.

Η οικογένεια του και ο δύο παππούδες του ήταν εκεί στην Βουδαπέστη και τον «έπνιξαν» στις αγκαλιές.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, μολονότι γύρισε μετά τα μεσάνυχτα μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι, γνώρισε την αποθέωση από την οικογένειά του και τα μέλη της ελληνικής αποστολής που τον περίμεναν στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που χθες το πρωί κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο βάδην, εμφανίστηκε στο χέρι με ένα ποτήρι μπύρα και άλλο ένα κρατούσε για τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και δεν πίνει αλκοόλ έκανε το χατίρι και ήπιε… μια γουλιά, προτού πνιγεί στις αγκαλιές των συγγενών του και των υπόλοιπων μελών της ελληνικής αποστολής, όπως συνέβη και με τον Γιώργο Πομάσκι, τον οποίο πέταξαν στον αέρα!

Στους ώμους σήκωσαν και τον Τεντόγλου, ο οποίος συνέχισε να κρατάει το ποτήρι με την μπύρα στο χέρι. Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι βεβαίως ήταν οι συγγενείς του Μίλτου που ταξίδεψαν απ’ τα Γρεβενά στη Βουδαπέστη, οι γονείς του, η αδερφή του, οι δύο παππούδες του, η γιαγιά του και άλλοι συγγενείς και φίλοι που έζησαν από κοντά τη μεγάλη στιγμή του 25χρονου αθλητή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook