Ο Παναθηναϊκός έχασε τέσσερις παίκτες λόγω τραυματισμού, όμως κατάφερε με το μοναδικό γκολ του Παλάσιος στην αναμέτρηση να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τέσσερις παίκτες να αποχωρούν από το γήπεδο με τραυματισμούς, όμως ο Σέρβος «ανακάτεψε» την τράπουλα και έβγαλε… Παλάσιος από το μανίκι του. Οι «πράσινοι» νίκησαν με 1-0 στους «Ζωσιμάδες» ύστερα από ωραία συνεργασίας Μαντσίνι και Παλάσιος.

Ο Παναθηναϊκός μετρά δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, αλλά και τέσσερα προβλήματα, καθώς Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Βαγιαννίδης και Τζούριστς αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού. Μάλιστα ο πρώτος δεν πρόλαβε καν να αγωνιστεί.

Τη διάθεση ο Παναθηναϊκός, τις ευκαιρίες  ο ΠΑΣ 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους «Ζωσιμάδες» τον Παναθηναϊκό για την 3η «στροφή» της Stoiximan Super League. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τους «πράσινους» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, άρχισαν από νωρίς. Πριν την έναρξη του ματς ο Βέρμπιτς βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Σέρβου, ωστόσο ενοχλήσεις στον δικέφαλο, έδωσαν τη θέση βασικού στον Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τους Ηπειρώτες. Στο 11ο λεπτό ο Τσαούσης από το ύψος της περιοχής έκανε ωραίο σουτ με τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει. Δύο λεπτά αργότερα ο Παμλίδης έστειλε την μπάλα ψηλά – άουτ.


Στο 37ο λεπτό ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε δύο ακόμη αναγκαστικές αλλαγές, οι Βαγιαννίδης και Αϊτόρ πέρασαν εκτός αγωνιστικού χώρου και τη θέση τους πήραν οι Κώτσιρας και Μπερνάρ, αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο μηδέν.

Τα προβλήματα τραυματισμών στον Παναθηναϊκό συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος. Στο 54′ ο Τζούρισιτς πέρασε εκτός και στη θέση του ο Μαντσίνι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπρινιόλι έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Σόρια κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Στην ευκαιρία του ΠΑΣ απάντησε στο 61′ ο Παναθηναϊκός, ο Μλαντένοβιτς έκανε τη σέντρα, ο Ιωαννίδης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.


Στο 74′ πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση, ο Μαντσίνι έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Παλάσιος με φοβερό απευθείας σουτ νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-0 του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» πιέσαν μέχρι το φινάλε προκειμένου να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά ήταν «άστοχοι». Ο Παναθηναϊκός «απέδρασε» από την έδρα του ΠΑΣ με 1-0 έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι Ηπειρώτες είναι στην 5η θέση με 4 βαθμούς.


ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (76′ Γκάρο), Παμλίδης, Τζίμας (63′ Ροσέρο), Κόντε.
Στο πάγκο οι: Αθανασίου, Ναούμης, Πανάγου, Μπάλαν, Μπακαδήμας, Λιάσος και Μπατίστ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Βαγιαννίδης (38′ λ.τρ. Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Πάλμερ (73′ Βιλένα), Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς (54′ λ.τρ. Μαντσίνι), Παλάσιος, Αϊτόρ (38’λ.τρ. Μπερνάρ) και Ιωαννίδης (73′ Σπόραρ).
Στο πάγκο οι: Λοντίγκιν, Ρούμπεν, Μάγκνουσον.

Πηγή: novasports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook