Θριάμβευσε η Μαρία Σακκάρη στο Μεξικό στο 1000άρι τουρνουά της WTA, στη Γουαδαλαχάρα

Συγκινημένη σήκωσε το τρόπαιο λέγοντας πώς πάνω από 4 χρόνια περίμενε για έναν δεύτερο τίτλο και αφιέρωσε τη νίκη της στον παππού της έχει πεθάνει και στη γιαγιά της που την έβλεπε από το σπίτι

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη
«Εχω τόσα να πω. Κατ αρχάς συγχαρητήρια στην Καρολάιν γιατί έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει ως εδώ. Το γνωρίζω γιατί έχω δει την δουλειά της. Είχα πει πέρυσι για τους διοργανωτές ότι κάνετε τρομερή δουλειά εδώ. Είμαι χαρούμενη που είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ εδώ. Θα το ξαναπώ, εδώ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Σας ευχαριστώ.
Γκάμπι (σ.σ. Σαμπατίνι, θρύλος του τένις) έχεις παίξει με την μητέρα μου και χαίρομαι που σε είχαμε εδώ».

Πάνω από 4 χρόνια περίμενα για έναν δεύτερο τίτλο. Ημουν Τοπ5 παίκτρια χωρίς τίτλο και ήταν σκληρό για μένα. Χαίρομαι που τα κατάφερα εδώ. Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Ξέρω τους έκανα περήφανους. Αφιερωμένος ο τίτλος στον παππού μου που πέθανε πέρυσι και στην γιαγιά μου που βλέπει από το σπίτι. Ραντεβού του χρόνου» .

Σάκκαρη: Μαμά τα κατάφερα

Μετά τη νίκη της , η Μαρία Σάκκαρη έπεσε στο κορτ και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ στη συνέχεια έτρεξε και αγκάλιασε τον προπονητή της Τομ Χιλ, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της για τη μεγάλη επιτυχία.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε αμέσως μετά και με τη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου λέγοντας της “Μαμά τα κατάφερα!”, δείχνοντας τη συγκίνηση της και τη χαρά της για την κατάκτηση του Masters της Γουαδαλαχάρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook