Σημειώνοντας δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και παίζοντας με παίκτη περισσότερο από το 61′, ο Άρης νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο “Βικελίδης” και σημείωσε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δυο σερί νίκες στη Super League.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Άρης επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) εντός έδρας κι έφτασε τους 14 βαθμούς, αφήνοντας τον «Άγιαξ» της Ηπείρου στους 5 βαθμούς, όσους έχει και ο ουραγός Βόλος στον πίνακα της Super League.

Ο Άρης προσπάθησε να μπει δυνατά στο ματς και με πλαγιοκοπήσεις -κυρίως από τα δεξιά- προσπάθησε να δημιουργήσει απειλές στην εστία του ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια, όμως, οι φιλοξενούμενοι «πάτησαν» καλύτερα, πίεσαν αποτελεσματικά στο χώρο του κέντρου και για περίπου δέκα λεπτά «έσβησαν τις μηχανές» των «κίτρινων».


Στο 21’ οι παίκτες του Άρη «φώναξαν» για πέναλτι, σε χέρι του Παμλίδη, σε μπαλιά του Νταρίντα στον Κάρλσον. Δυο λεπτά μετά, ο Νταρίντα είχε δοκάρι, σε πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Άρης διατήρησε την ανούσια υπεροχή του, με τον ΠΑΣ Γιάννινα όμως να αμύνεται σωστά και να κρατάει το 0-0. Μελανό σημείο, ο τραυματισμός του Οντουμπάτζο, στον ώμο του δεξιού του χεριού (έγινε αναγκαστική αλλαγή).

Τα πράγματα κύλησαν όπως τα ήθελε ο Άρης, με την έναρξη της επανάληψης. Οι Θεσσαλονικείς είχαν συχνές επισκέψεις στα καρέ του ΠΑΣ Γιάννινα και στο 55’ έφτασαν στο γκολ που έψαχναν. Ο Φεράρι έκανε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Σουλεϊμάνοφ να παίρνει την κεφαλιά και να νικάει τον Κλέιμαν για το 1-0.


Λίγα λεπτά μετά (61’) ο Τζίνο αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα πάνω στον Βερστράτε, αφήνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα με δέκα παίκτες, για το υπόλοιπο του αγώνα.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Άρης δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκη, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα ακόμα γκολ στο 75’. Μετά από φάση διαρκείας ο Κλέιμαν απομάκρυνε την μπάλα, αλλά αυτή στρώθηκε στον Ζαμόρα που κλειδώνει τη νίκη. Στο 87 οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, σε φαλτσαριστό σουτ του ίδιου παίκτη.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook