Μπάσκετ: Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ
Δεύτερο κρούσμα COVID-19 ανιχνεύτηκε στις τάξεις της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ, όπως προέκυψε από τα επαναληπτικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι».
Το τελευταίο θετικό δείγμα κορωνοϊού ανήκει επίσης σε αθλητή της Ένωσης και είναι το δεύτερο στην ομάδα, παραμονή της αναμέτρησης με τον Προμηθέα στην Πάτρα, για την 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρώ.
Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ αίτημα αναβολής της αυριανής (27/2) αναμέτρησης.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Στη Νίκαια το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη με τραγούδια , χορό και συγκίνηση οι συγγενείς και πλήθος κόσμου τίμησαν τη μνήμη του (βίντεο)
- Μητσοτάκης για Σύνοδο Κορυφής: Τρεις ελληνικές προτάσεις γίνονται ευρωπαϊκές πολιτικές – Κρατάμε δυνάμεις για τους δύσκολους μήνες που έχουμε μπροστά μας
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- H «Realnews» της Κυριακής
- Ο”Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”
- Το «Documento» της Κυριακής
- Η Κατερίνα Παπουτσάκη ερμηνεύει Μελίνα Μερκούρη και δακρύζει – «Να με θυμάσαι και να μ’αγαπάς», σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook