Ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια Τούμπα για τη 18η αγωνιστική της Super League 1, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Παρότι δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πάτησε το… γκάζι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και με δύο γρήγορα γκολ έφθασε τελικά σε μία ακόμη επιβλητική νίκη στην έδρα του, “διαλύοντας” τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 18η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Μπάμπα άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς στο 29′, με τους Μεϊτέ και Τζίμα να σκοράρουν στο 49′ και το 53′ αντίστοιχα, πριν πετύχει το τελικό 4-0 ο Ριένστρα με αυτογκόλ από προσπάθεια του Ντεσπόντοφ στο 66′.

Το παιχνίδι
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε… χαλαρά το ματς και ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρώτη φάση στο ματς με τον Λεάο, ενώ οι Θεσσαλονικείς δημιούργησαν την πρώτη δική τους ευκαιρία στο 20′ με τον Τζίμα να μην μπορεί να νικήσει τον Κλέιμαν από κοντά.


Η επόμενη ευκαιρία έγινε και γκολ όμως για τον ΠΑΟΚ, αφού στο 29′ ο Ντεσπόντοφ έκανε δυνατό σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Μπάμπα, ο οποίος από δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο ματς.

Ακόμη και μετά το γκολ, η ομάδα του Λουτσέσκου δεν βελτιώθηκε στο πρώτο ημίχρονο και λίγο έλειψε να το πληρώσει, αφού στο 45′ ο Λεάο έφυγε μόνος του με τον Κοτάρσκι, αλλά πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο ΠΑΟΚ πάτησε τελικά το… γκάζι και με δύο γκολ σε πέντε λετπά “καθάρισε” το ματς. Στο 49′ ο Μεϊτέ με ένα φοβερό ψηλοκρεμμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και στο 53′ ο Τζίμας με “καρφωτή” κεφαλιά μετά από σέντρα από δεξιά, έκανε το 3-0 για την ομάδα του.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν στο διάστημα αυτό και μία σειρά από χαμένες ευκαιρίες, για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους στο 66′ με το 4ο γκολ να έρχεται από προσπάθεια του Ντεσπόντοφ και τον Ριένστρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας.

Η είσοδος των Κωνσταντέλια και Τόμας έδωσε νέα πνοή στο τέλος, αλλά οι δυο τους σπατάλησαν απίθανες ευκαιρίες για ένα πέμπτο γκολ, με τον Ισπανό επιθετικό να έχει και δοκάρι σε πλασέ του στο 87′. Το 4-0 έμεινε έτσι μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει τη νίκη και τον ΠΑΣ Γιάννινα να παραμένει ισόβαθμος με την Κηφισιά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League 1.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook