Κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος της Γιουβέντους
Κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος της, διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ανακοίνωσε την Δευτέρα η Γιουβέντους.
Οι «μπιανκονέρι» ενημέρωσαν ότι «… κατά τη διάρκεια των ελέγχων που προβλέπονται από το ισχύον πρωτόκολλο, ένα θετικό περιστατικό στην Covid-19 προέκυψε από ένα μέλος της ομάδας (όχι ποδοσφαιριστής) που τοποθετήθηκε σε απομόνωση.
Ο σύλλογος βρίσκεται σε επαφή με τις Υγειονομικές Αρχές για τον καθορισμό της αποτελεσματικής εφαρμογής των πρωτοκόλλων που προβλέπονται για να επιτρέψουν τις προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.»
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Ελένη Μενεγάκη: Απολαμβάνει τη φύση και χαρίζει χαμόγελα
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Δείτε πως σχολίασε τη μεταμφίεση της Αφροδίτης Χατζημηνά στο “Your Face Sounds Familiar”(βίντεο)
- O Ανδρέας Γεωργίου και ο Νίκος Πολυδερόπουλος ποζάρουν μαζί, κρατώντας αγκαλιά τα παιδιά τους
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 31,2% η ΝΔ με προβάδισμα 16,8 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ – Aνέβηκε στο 12,6% το «άλλο κόμμα», τι λένε για Τσίπρα – Καρυστιανού
- Επίθεση του Ιράν με πυραύλους και drone καταγγέλλουν τα ΗΑΕ – Φωτιά σε πετρελαϊκή εγκατάσταση – Συναγερμοί στο Ντουμπάι
- Από το παρκέ στο γήπεδο της επιχειρηματικότητας: Ο Bruno Cerella μιλά για τη ζωή μετά το μπάσκετ και το νέο του επαγγελματικό βήμα (βλιντεο)
- Η ιστορία του Έντι που έφτασε ως μετανάστης στο Μεσολόγγι και από μικροπωλητής έγινε γιατρός στο νοσοκομείο της πόλης
- Ο 15χρονος Βίκτωρ που συνεργάζεται με τη NASA – Το παιδί – θαύμα (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook