Οι Αγρινιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, άλλα έμειναν όρθιοι στους “Ζωσιμάδες” και πήραν μία σημαντική ισοπαλία με το τελικό 1-1, που τους διατηρεί σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον ουραγό ΠΑΣ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Παναιτωλικός κατάφερε να σκοράρει, αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, καθώς το γκολ δεν μέτρησε. Ο Μαυρίας γύρισε στον Καρέλη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο επιθετικός των “καναρινιών” ήταν εκτεθειμένος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού και ήταν πιο απειλητικός.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25′. Οι παίκτςς του ΠΑΣ έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή με τον Τζίνο, ο Ροσέρο μοίρασε στον Σόρια στα δεξιά, αυτός έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι και ο Κόντε εκτέλεσε με τη μία, κάνοντας το 1-0. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναιτωλικός είχε μία καλή στιγμή. Ο Χουάνπι απέφυγε ωραία τον Καραχάλιο και έστρωσε στον Καρέλη που έκανε το γυριστό σουτ, αλλά ο Νάγκι τον σταμάτησε.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, στο δεύτερο ο ρυθμός ήταν πολύ πιο αργός. Ο Παναιτωλικός είχε την μπάλα στα πόδια του και ο ΠΑΣ περίμενε στο δικό του μισό, μιας και είχε το προβάδισμα. Στο 69′ οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Τζίνο που πέρασε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό δέχθηκαν την ισοφάριση.

Ο Κιάκος έκανε ολέθριο λάθος και ο Μαυρίας τσίμπησε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και γέμισε.

Ο Καρέλης δεν κατάφερε να τη βρει με ψαλιδάκι, το έκανε όμως ο Ντίας που με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 70′. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και την ολική ανατροπή στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Παναιτωλικός έφυγε σε αντεπίθεση με τέσσερις εναντίον ενός. Ο Ντουάρτε βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Νάγκι και νικήθηκε. Στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ με τον Λομόνακο, αλλά ο βοηθός το ακύρωσε για οφσάιντ.

ΓΚΟΛ: 25′ Κόντε / 70′ Ντίαζ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90’+2′ Τζίμας / 32′ Μλάντεν

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (78′ Τσαούσης), Τζίνο (87′ Ροσάλες), Καραχάλιος, Ριένστρα (70′ Τζίμας), Παμλίδης, Ροσέρο (71′ Λεό), Κόντε.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μλάντεν (55′ Πέρεζ), Ταμπίντζε, Μαυρίας, Χουάνπι (87′ Λιάβας), Τσιγγάρας (66′ Λομόνακο), Χατζηθεοδωρίδης (66′ Ντουάρτε), Τορεχόν, Ντίαζ (87′ Μπακάκης), Καρέλης.

Πηγή: ertsports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook