Η σύζυγος του Αμερικανού μπασκετμπολίστα δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του αλλά το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων οδηγήθηκε ο Αμερικανός σούπερσταρ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Κέντρικ Ναν, καθώς η γυναίκα του ειδοποίησε για έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους στο σπίτι τους.

Μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του του πρωταθλήματος, ο Κέντρικ Ναν, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο μπασκετμπολίστας είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του και οι δύι κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η σύζυγός του ειδοποίησε την Άμεσο Δράση μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα.
Εκεί η 33χρονη Αμερικανίδα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση, αλλά καθώς τα αδικήματα περί ενδοοικογενειακής βίας διώκονται αυτεπάγγελτα, ο Αμερικανός άσσος συνελήφθη και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία εις βάρος του.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook