Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στον εντυπωσιακό βωμό – αερόστατο (βίντεο)

Για πρώτη φορά η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων δεν πραγματοποιήθηκε σε στάδιο , αλλά σε εξωτερικό χώρο και μάλιστα στον Σηκουάνα. Δεκάδες σκάφη μετέφεραν περίπου 7.000 αθλητές και καλλιτέχνες σε μια διαδρομή 6 χιλιομέτρων κατά μήκος του Σηκουάνα.
Από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της τελετής το άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε σε ένα βωμό –αερόστατο, το οποίο απογειώθηκε και πέταξε πάνω από το Παρίσι .
Ο Τεντί Ρινέρ και η Μαρί Ζοσέ Περέκ άναψαν την Ολυμπιακή Φλόγα και σφράγισαν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 μέσα από μία τελετή που κράτησε τέσσερις ώρες. Η φλόγα θα βρίσκεται στον παριζιάνικο ουρανό, μέσα στο αερόστατο που κινείται με θερμό αέρα. και θα φωτίζει όλο το Παρίσι στη διάρκεια των Αγώνων.
Την τελετή έκλεισε η μοναδική Σελίν Ντιόν που ανέβηκε στη σκηνή από τον Πύργο του Άιφελ για να τραγουδήσει.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- Παύλος Ντε Γκρες: “Το τι θα γίνει με τον στρατό είναι δικά μας θέματα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε”
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «δεν θα ενεργούν πλέον ως μεσολαβητές» μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,
- Ιωάννα Τούνη: Το έκτακτο ταξίδι στην Αμερική – “Θα πάω να ξεσκάσω λιγάκι” – Βίντεο
- Οικονομάκου – Τσερέλα: Έντονος διάλογος σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων – Βίντεο
- Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook