Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Απέδρασε από το Περιστέρι με ήρωα Καμαρά στο 90′ και συνεχίζει με το απόλυτο

Ο ΠΑΟΚ απέδρασε από το Περιστέρι με το διπλό, μία νίκη που είχε την υπογραφή του Μαντί Καμαρά, ο οποίος στο 90' βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα του Δικεφάλου για το 1-2 και έκανε το απόλυτο "3 στα 3" για την ομάδα του.
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, είδε τον Ουάρντα να ισοφαρίζει με πέναλτι, αλλά με ήρωα τον Μαντί Καμαρά στο 90′, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου, έφυγε με το διπλό από το Περιστέρι, επικρατώντας 1-2 του Ατρομήτου.
Ο Δικέφαλος έκανε έτσι, το “3 στα 3” στη Stoiximan Super League και μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο ομάδες που έχουν το απόλυτο.
Ο γηπεδούχος Ατρόμητος ήταν ο κυρίαρχος του ματς στα πρώτα 20 λεπτά. Είχε την κατοχή, ήλεγχε το παιχνίδι κι είχε απειλήσει τον Κοτάρσκι, με τις δύο τελικές εκ των τριών μάλιστα, να είναι εντός εστίας. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να αναπτυχθεί εύκολα και να φτάσει στην περιοχή του Κοσέλεφ.
Οι Περιστεριώτες απείλησαν μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, με τον Μίχορλ μετά από ωραία πάσα του Καρλίτος να στέλνει την μπάλα πάνω στον Κοτάρσκι.
Τρία λεπτά μετά ο Ατρόμητος απείλησε ξανά με σουτ του Ουάρντα λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου απέκρουσε, παραχωρώντας κόρνερ, ενώ και στο 19′ δημιούργησε ευκαιρία.
Ο Καρλίτος ντρίμπλαρε, απέφυγε ωραία τον Μιχαηλίδη και βρήκε τον χώρο να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Ο Ζίβκοβιτς έδωσε τη λύση
Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρος ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και βρήκε το γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζίβκοβιτς.
Ο Κωνσταντέλιας από τα αριστερά συνεργάστηκε ωραία με τον Σορετίρε, εκείνος μοίρασε στον Σέρβο, ο οποίος σούταρε αρχικά, η μπάλα κόντραρε και σε δεύτερο χρόνο με κεφαλιά νίκησε τον Κοσέλεφ, με τον Δικέφαλο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 0-1.
Στο δεύτερο μέρος ο Ζίβκοβιτς βρήκε ξανά δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε. Το VAR κάλεσε τον ρέφερι να ελέγξει τη φάση, με τον Ζαμπάλα να κρίνει ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ του Μπάμπα στον Μούντε στο ξεκίνημα της φάσης.
Ο Ουάρντα από 11 βήματα χάλασε το προβάδισμα του ΠΑΟΚ
Στο 85′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου για χέρι του Ότο από σέντρα του Ουάρντα, με τον Αιγύπτιο από την άσπρη βούλα να νικά τον Κοτάρσκι, αν κι έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία, και να ισοφαρίζει σε 1-1.
Ο Καμαρά γυρίζει το ματς
Ο Μαντί Καμαρά στο 90′ πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και γυρίζει το ματς, δίνοντας ξανά προβάδισμα στο Δικέφαλο με 1-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (65′ Φαν Βερτ), Μπάκου (74′ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66′ Βρακάς).
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (87′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73′ Μουργκ), Τσάλοφ (73′ Τισουντάλι).
Πηγή: sport24.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Βόλος: Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει δύο παιδιά – Πως απέτρεψαν την απαγωγή δύο αθλητές – Η οδηγία της Αστυνομίας στους γονείς
- Λένα Ζευγαρά: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Κέντρικ Ναν – “Ο άνθρωπος έχει γυναίκα…” (βίντεο)
- Στράτος Τζώρτζογλου: “Κοίταζα απ’ τον όροφο, έλεγα αν δεν πεθάνω και μείνω ανάπηρος θα είναι χειρότερα” (βίντεο)
- «Χαίρε Διόνυσε» – Το αντίο του Σταύρου Ξαρχάκου στον Σαββόπουλο: «Πολεμήθηκε, αμφισβητήθηκε επειδή είχε διαφορετική άποψη»
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 15,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Το 24% θα ψήφιζε ένα νέο κόμμα Τσίπρα
- Στέφανος Κορκολής για την περιπέτεια με την υγεία του: «Αυτό που λένε ότι ο καρκίνος σκοτώνει, ναι, σκοτώνει και άγρια»
- Βουλή: Mε 139 «ναι» πέρασε η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- Μαρία Σάκκαρη: H απάντηση της στα χυδαία μηνύματα που δέχτηκε στα social media
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook