ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Διπλό με ανατροπή και αυτογκόλ Χριστόπουλου

Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην έκτη αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου πέρασε με ανατροπή από το Ηράκλειο, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1.
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Παναιτωλικός κατάφερε με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος να φέρει τούμπα την αναμέτρηση και να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Για να το καταφέρει αυτό, χρειάστηκε ένα απίθανο αυτογκόλ του Χριστόπουλου στο 82′.
Η ομάδα του Αγρίνιου μπόρεσε, μάλιστα, να πάρει άμεσα εκδίκηση από τον ΟΦΗ για τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο αγώνας
Ύστερα από ένα φλύαρο ξεκίνημα, το σκορ στο Ηράκλειο άνοιξε στην πρώτη αξιόλογη προσπάθεια των ομάδων και ήταν ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε ο Μπαΐνοβιτς στο 18ο λεπτό με έναν «κεραυνό» από μακριά, που δεν άφησε περιθώριο στον Τσάβες.
Τα «Καναρίνια» άργησαν να βρουν τα πατήματά τους και φάνηκαν στο παιχνίδι μόλις στο 35ο λεπτό με ένα άστοχο σουτ του Ντίας από την περιοχή. Ουσιαστικά, αυτές ήταν και οι δύο καλύτερες στιγμές στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές κι έγινε επικίνδυνος.
Στο 51΄ νέο σουτ του Ντίας δεν βρήκε στόχο, στο 52΄ ο ίδιος είδε την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Χριστογεώργου και αφού ο Τσάβες κράτησε το σκορ στην προσπάθεια του Σενγκέλια (58΄), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 66΄ με κεφαλιά του Στάγιτς σε εκτέλεση φάουλ.
Οι Αγρινιώτες είχαν πια το momentum του αγώνα στα χέρια τους και δεν επαναπαύτηκαν από την ισοφάριση αλλά ζήτησαν κι άλλα από το παιχνίδι και τελικά τα πήραν, έστω κι αν γι΄ αυτό χρειάστηκαν τα φίλια πυρά του Χριστόπουλου, ο οποίος στο 81ο λεπτό μπήκε στην πορεία της μπάλας σε σουτ του Μπελεβώνη που δεν φαινόταν να απειλεί, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για την πλήρη ανατροπή.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (84΄ Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουτεντάκης (70΄ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84΄ Ριέρα), Σενγκέλια, Φούντας (66΄ Μπάκιτς), Νους, Γιούνγκ (66΄ Σαλσίδο).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σίλβα (69΄ Μπελεβώνης), Λιάβας, Παντελάκης, Σιέλης, Μαυρίας, Στάγιτς, Πέρες (69΄ Λουίς Μιγκέλ), Μπουζούκης (46΄ Ρόα), Ντίας (78΄ Νικολάου), Λομόνακο (69΄ Μαϊντέβατς).
Πηγή: newsit.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook