Η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή (19/03), ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή πήρε την απόφαση να την κάνει νωρίτερα.

Την Τρίτη (16/3) στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας όπως έκανε γνωστό την Δευτέρα (8/03) η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή (19/03), ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή πήρε την απόφαση να την κάνει νωρίτερα.

Η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21 πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΕ, την Τρίτη 16/03/2021 στις 13:00, αντί της Παρασκευής 19/03 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του τελικού.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα παραστούν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε test Covid-19, τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Η κλήρωση θα καλυφθεί απευθείας μέσω live streaming απο την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας www.epo.gr».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook