Το EURO θα διεξαχθεί με παρουσία κόσμου, υποστηρίζει ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Αλεξάντερ Τσέφεριν, με την τελική απόφαση σχετικά με τη μορφή διεξαγωγής της διοργάνωσης να αναμένεται εως τις 20 Απριλίου.

Δεν εξετάζει η UEFA το ενδεχόμενο να γίνει η διοργάνωση του EURO χωρίς φιλάθλους. Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Αλεξάντερ Τσέφεριν.

«Κάθε πόλη θα πρέπει να εγγυηθεί ότι θα υπάρχουν φίλαθλοι στα αντίστοιχα ματς. Το ιδανικό σενάριο είναι να διεξαχθεί το τουρνουά σε 12 πόλεις. Έχουμε πολλά σενάρια στο τραπέζι, αλλά το να γίνουν ματς σε άδεια γήπεδα είναι εκτός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Στην Αγία Πετρούπολη, μία από τις πόλεις που φιλοξενούν το EURO έχουν ήδη εγκαινιάσει εθελοντικούς εμβολιασμούς στους φιλάθλους σε ματς του ρωσικού πρωταθλήματος.

«Διάβασα πρόσφατα ότι το εμβόλιο είναι σε έλλειψη και τα ραντεβού που κλείνεις, αναβάλλονται. Ήρθα εδώ σήμερα, είδα το σημείο εμβολιασμού και οι φίλοι μου μου πρότειναν να το κάνω» τόνισε ο οπαδός της Ζενίτ, Αλεξέι Αφανάσιεφ.

Η UEFA εξετάζει τη φόρμουλα διεξαγωγής του EURO, που αναβλήθηκε πέρυσι, με την τελική απόφαση να αναμένεται μέχρι τις 20 Απριλίου.

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook