Στη basket league, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Προμηθέας Πατρών προχώρησαν με νίκες για την 19η αγωνιστική. Στο ΝΒΑ, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ντύθηκε... Γιάννης, έκανε πέντε ρεκόρ καριέρας, αλλά οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Νικς.

Ο Γιάννης και άλλοι έξι βασικοί παίκτες των Μπακς έλειπαν, έτσι τα ρεκόρ τα έκανε ο Θανάσης. Απέναντι μάλιστα στην ομάδα με την οποία έπαιξε τα πρώτα του παιχνίδια στο ΝΒΑ πριν από μια πενταετία. Τους Νικς. Με 23 πόντους, 4/5 τρίποντα, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε πέντε ρεκόρ καριέρας και… το παιχνίδι της ζωής του, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη. Στο τέλος οι Νικς νίκησαν τους Μπακς με 102-96. Θα έχει όμως να το λέει.

Στη Basket League ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε προβλήματα από το Μεσολόγγι και με πρώτο σκόρερ τον Μποχωρίδη, που σκόραρε 16 πόντους, νίκησε εύκολα με 102-68. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο παλιός μεγάλος άσος του «τριφυλλιού», Τάκης Κορωναίος, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η κατάστασή του κρίνεται από τους γιατρούς ελεγχόμενη.

Στο Αλεξάνδρειο η ΑΕΚ μετά από δύο διαδοχικές ευρωπαϊκές ήττες νίκησε τον Άρη με 73-68 και πήρε ανάσα, με τους Ζήση και Γιάνκοβιτς να επιστρέφουν από μακρά απουσία.

Στην Πάτρα ο Προμηθέας με κορυφαίο τον Δημήτρη Αγραβάνη νίκησε τον Ιωνικό με 82-72. Για την 19η αγωνιστική θα γίνουν σήμερα οι αγώνες ΠΑΟΚ-Κολοσσός και Λάρισα-Περιστέρι.

Ρεπορτάζ του MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook