Με μια μεγάλη ανατροπή στο τρίτο σετ, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Τζέσικα Πεγκούλα 2-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Οπεν τένις του Μαϊάμι.

Η Μαρία Σάκκαρη έσβησε 6 ματς πόιντ στο τρίτο σετ και νίκησε με 2-1 τελικά (6-4, 2-6, 7-6 (6)) την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα στους «16» του Οπεν τένις του Μαϊάμι, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ναόμι Οσάκα.

Στο πρώτο σετ, η Σάκκαρη θα φτάσει σε τριπλό μπρέικ πόιντ, αλλά η Πεγκούλα θα το ανατρέψει για το 1-0. Η Σάκκαρη θα φτάσει τελικά στο μπρέικ για το 2-1, η Πεγκούλα θα ισοφαρίσει σε 2-2, θα «σβήσει» 4 μπρέικ πόιντ, αλλά η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια με νέο μπρέικ θα φτάσει στο 3-2. Χάρη στο σερβίς της, θα φτάσει στο 5-3 και στο 6-3.

Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη θα «σβήσει» 2 μπρέικ πόιντ για να ισοφαρίσει 1-1, αλλά η Πεγκούλα με μπρέικ θα προηγηθεί με 3-1. Με τον ίδιο τρόπο, η Σάκκαρη θα φτάσει στο 3-2 σετ, θα «σβήσει» διπλό μπρέικ πόιντ, αλλά η Αμερικανίδα με μπρέικ θα φτάσει στο 4-2. Η Σάκκαρη θα κρατήσει το σερβίς της για το 5-2, αλλά η Πεγκούλα με μπρέικ θα κάνει το 6-2.

Στο τρίτο σετ, η Σάκκαρη θα έχει διπλό μπρέικ πόιντ στο τρίτο γκέιμ και θα φτάσει στο 2-1. Θα διατηρήσει το σερβίς της για το 3-1, αλλά η Πεγκούλα με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 3-3. Η Αμερικανίδα θα σερβίρει για το 4-3 και με μπρέικ θα φτάσει στο 5-3. Η Σάκκαρη θα μειώσει σε 5-4, θα «σβήσει» 5 ματς πόιντ στο δέκατο γκέιμ, θα μειώσει σε 5-6 και θα ισοφαρίσει σε 6-6.

Στο τάι μπρέικ, θα προηγηθεί με 4-2 και 5-3 και θα φτάσει στο 7-6.

bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook