Για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να φορέσει τα πράσινα μίλησε ο Τούρκος σούπερ σταρ, Ενές Καντέρ!

Όπως αποκάλυψε, στα αποδυτήρια των Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο Λίλαρντ, ο ΜακΚόλουμ, o Καρμέλο Άντονι παρακολουθούσαν ενθουσιασμένοι στην οθόνη ενός κινητού την υποδοχή που είχαν επιφυλάξει οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον Μάριο Χεζόνια.

Άλλωστε ο Κροάτης ήταν μέχρι πριν από μερικούς μήνες συμπαίκτης τους και είχαν έναν λόγο παραπάνω για να δείξουν ενδιαφέρον. Για την ακρίβεια δεν πίστευαν στα μάτια τους σε αυτά που έβλεπαν. Εν μέσω πανδημίας, περίπου 1.000 άνθρωποι να βρίσκονται στον χώρο υποδοχής του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και να στήνουν τρελό πανηγύρι για χάρη του Χεζόνια.

Βέβαια εκείνος που μοίρασε το βίντεο δεν ήταν άλλος από τον Ενές Καντέρ. Ο Τούρκος σέντερ, ο οποίος είναι δηλωμένος φίλος του Παναθηναϊκού και επιστήθιος φίλος του Κροάτη, χαιρόταν με την ψυχή του γι’ αυτήν την υποδοχή. Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού του να… ζήλευε και λιγάκι:

«Έβλεπα το βίντεο και έλεγα ότι αν επιστρέψω ποτέ στην Ευρώπη και ειδικά στον Παναθηναϊκό, το αεροδρόμιο θα καεί!» είπε ο Καντέρ στο Gazzetta και συνέχισε: «Μόλις τελειώσω με την καριέρα μου στο ΝΒΑ θα ήθελα σίγουρα να επιστρέψω στην Ευρώπη και ίσως να αγωνιστώ εκεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook