Η Μπιάνκα Αντρέσκου και Μαρία Σάκκαρη κατέθεσαν ό,τι είχαν στο κορτ και μετά από τρομερή μονομαχία η Καναδή επικράτησε 2-1 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Miami Open.

Ο ημιτελικός του Miami Open ανάμεσα στην Μπιάνκα Αντρέσκου και την Μαρία Σάκκαρη θα μνημονεύεται για χρόνια! Οι δύο τενίστριες τα έδωσαν όλα, έπαιξαν δύο tie breaks και τελικά η Καναδή πήρε την πρόκριση για τον τελικό με 7-6 (7), 3-6, 7-6 (4).

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η Αντρέσκου ήταν εκείνη που κατάφερε να κάνει το πρώτο μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ. Ωστόσο, η Σάκκαρη κατάφερε να βρει απάντηση και στο έβδομο γκέιμ να απαντήσει. Το σετ οδηγήθηκε στο τάι-μπρεϊκ. Εκεί η Μαρία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί δύο σετ-πόιντ της και εν τέλει η Καναδή τενίστρια έκανε το 1-0.

Μόλις στο τρίτο γκέιμ του δεύτερου σετ η Καναδή πέτυχε μπρέικ, βάζοντας δύσκολα στην Σάκκαρη. Η Αντρέσκου ασκούσε μεγάλη πίεση στην Ελληνίδα τενίστρια. Ωστόσο, η Μαρία μπόρεσε να βρει τη δική της απάντηση σημειώνοντας μπρέικ στο έκτο γκέιμ. Η Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε το καλό της μομέντουμ και έκλεισε το σετ με 3-6 , αφού έκανε δεύτερο μπρέικ.

Τρομερές ανατροπές είχαμε και στο τρίτο σετ. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εκείνη που έκανε πρώτη μπρέικ και κατάφερε να προηγηθεί με 4-2. Στη συνέχεια όμως η Καναδή απάντησε με το ίδιο νόμισμα για να πάρει κεφάλι στο σκορ με 5-4!

Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε και με νέο break πήρε κεφάλι στο σκορ με 6-5, αλλά και πάλι η Αντρέσκου απάντησε με break back για να οδηγηθούμε σε δεύτερο tie break. Εκεί η Κανάδη ήταν ανώτερη και κατάφερε να κλείσει το σετ και το ματς με 7-6 (7), 3-6, 7-6 (4).

Στον τελικό του Σαββάτου θα βρει απέναντί της την Άσλεϊ Μπάρτι η οποία νωρίτερα επικράτησε 6-3, 6-3 κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα.

sport24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook