Ο Τζένσον Μπάτον επιστρέφει ως ανώτερος σύμβουλος στη Williams, εκεί δηλαδή όπου ξεκίνησε την καριέρα του στη Φόρμουλα Ένα το 2000, καθώς η βρετανική ομάδα συνεχίζει την αναδιοργάνωσή της υπό τη νέα ιδιοκτησία.

Η αμερικανική επενδυτική εταιρεία Dorilton Capital αγόρασε πέρυσι την ομάδα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τις ηγετικές θέσεις τους ο ιδρυτής της Williams, Σερ Φρανκ Γουίλιαμς, και η κόρη του, Κλερ.

Μετά την αποχώρησή τους, καθήκοντα επικεφαλής ανέλαβε προσωρινά ο Σάιμον Ρόμπερτς, ο οποίος στη συνέχεια… μονιμοποιήθηκε, την ώρα που ο πρώην επικεφαλής της McLaren, Γιοστ Καπίτο, διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Σήμερα η ιστορική ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή, με πολυετή συμφωνία, του Μπάτον, ο οποίος οδήγησε το μονοθέσιο της Williams ως 20χρονος «ρούκι», ενώ το 2009 στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Brawn GP.

Στη διάρκεια της σεζόν του 2021, ο Μπάτον, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του στη Φόρμουλα Ένα έτρεξε και για λογαριασμό των Benetton, Honda, McLaren, θα παραστεί σε αρκετά γκραν πρι με τη Williams, θα μετάσχει σε ορισμένες εκδηλώσεις της ομάδας στην Αγγλία και θα υποστηρίξει επίσης τις δραστηριότητές της, αναφορικά με ΜΜΕ και μάρκετινγκ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook