Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ πάλεψαν ως το τέλος αλλά τελικά με το τελικό 1-1…έχασαν και οι δύο.

Ο δικέφαλος που προηγήθηκε με τον Σβιντέρσκι έχασε έδαφος στη μάχη για την Ευρώπη αλλά και τη δεύτερη θέση, ενώ ο Αστέρας μεγάλη ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι και να μην χάσει την απόσταση από την τέταρτη θέση.
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-1: Ο δικέφαλος που γνώριζε πως νωρίτερα ο Άρης ηττήθηκε με 1-3 από την ΑΕΚ, μπήκε δυνατά στον αγώνα, ήταν ανώτερος στα πρώτα 20 λεπτά.

Το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να χάνει μεγάλη ευκαιρία καθώς μετά από πάσα του Βιεϊρίνια, ο Σβιντέρσκι πλάσαρε μέσα από τη μικρή περιοχή και ο Παπαδόπουλος την έδιωξε λίγο πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα και με τη βοήθεια του δοκαριού.

Στο 12′ ο Πασχαλάκης έκανε τεράστια γκάφα αφού μετά από γύρισμα του Ίνγκασον του φύγει η μπάλα από τα πόδια όταν προσπάθησε να την κοντρολάρει. Τελικά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έτρεξε και έδιωξε την μπάλα ακριβώς πάνω στη γραμμή της εστίας του.

Στο 16′ οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή αφού ο Φερνάντεθ βγήκε και στη θέση του πέρασε ο Ριέρα. Πέντε λεπτά μετά το δοκάρι σταμάτησε για άλλη μία φορά τον ΠΑΟΚ. Ο Τζόλης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Σβιντέρκι να κάνει την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα χέρια του Παπαδόπουλου.

Στο 23′ ο Τζόλης έκανε πολύ καλό συρτό σου, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι πήρε μέτρα στο γήπεδο και ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ χωρίς να χάσει όμως κάποια ευκαιρία.

Ωστόσο 28′ ο Τιλίκα πάτησε περιοχή και από δική του πάσα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κρέσπο. Ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι ούτε και μετά από έλεγχο VAR.

Στο 45′ σουτ του Τιλίκα έξω απ’ όταν περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ριέρα έπεσε κάτω ύστερα από παρέμβαση του Κρέσπο με τους Αρκάδες να ζητούν ξανά πέναλτι.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο και ο ΠΑΟΚ να έχει κατοχή αλλά να μην μπορεί να πατήσει την αντίπαλη περιοχή.

Στο 56′ όμως ο Σβιντέρσκι σημείωσε το 0-1. Ο Πολωνός, υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή από την πάσα του Αουγκούστο και με δυνατό σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι.

Ωστόσο η ομάδα της Τρίπολης απάντησε γρήγορα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 65′ ο Μουνάφο πίεσε τον Ουάρντα που προσπάθησε να απομακρύνει αλλά η μπάλα κόντραρε στο παίχτη του Αστέρα και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 71′ μετά από σουτ του Αουγκούστο η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Αστέρα αλλά ούτε σε αυτή τη φάση δεν έδωσε πέναλτι ο διαιτητής μάλλον μία σωστή απόφαση.

Στη συνέχεια ο Πάμπλο Γκαρσία γύρισε τον σχηματισμό σε 4-4-2 με τον Κρμέντσικ να μπαίνει στη θέση του Σβαμπ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά δεν είχαν τη μεγάλη φάση, ο Αστέρας μάρκαρε σωστά και το ματς έληξε ισόπαλο.

www.sportime.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook