Δημοσίευμα των Times υποστηρίζει πως ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε σε 10ετές (!) συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με τους Καταλανούς λήγει φέτος και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως θα είναι και η τελευταία του χρονιά στη Βαρκελώνη, ιδιαίτερα μετά το περυσινό καλοκαίρι, όπου ο Αργεντίνος έκανε τα πάντα για να πάρει μεταγραφή.

Όμως, φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν, αφού οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν. Έτσι, σκοπεύουν να του προτείνουν νέο 10ετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα από άλλο πόστο και όταν κρεμάσει τα παπούτσια του.

Έτσι και αλλιώς, από τη στιγμή που ο Ζοάν Λαπόρτα επανεξελέγη πρόεδρος, το κλίμα στην ομάδα έχει βελτιωθεί και ο Μέσι είναι θετικός πλέον στο να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, δέχεται μια δραστική μείωση των αποδοχών του, υπό την προϋπόθεση ωστόσο ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και ότι είναι εγγυημένη μια μακροχρόνια συμφωνία, όπως και του προσφέρεται…

Στο κόλπο και η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιθυμεί να προσφέρει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια στον 34χρονο με …πάρα πολλά μηδενικά! Οι Γάλλοι θεωρούν πως μπορούν -εκτός από τα χρήματα- να τον δελεάσουν και με το πρότζεκτ τους, αφού πέρυσι έφτασαν στον τελικό τη διοργάνωσης, φέτος βρίσκονται στον ημιτελικό, ενώ έχουν αποκλείσει Μπαρτσελόνα και Μπάγερν. Η Παρί με τα λεφτά των Αράβων εξελίσσεται σε μία από τις υπερδυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και με την προσθήκη του Αργεντινού θα εκτοξευόταν…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook