Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαδήλωσαν λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, απείλησαν τον πρόεδρο του συλλόγου και μπήκαν μέσα στο Ολντ Τράφορντ, προκαλώντας την αναβολή του ματς...

«Θα πεθάνει, θα πεθάνει, ο Τζόελ Γκλέιζερ θα πεθάνει, πώς θα τον σκοτώσουμε δεν το ξέρω, θα τον σφάξω από το κεφάλι ως τα νύχια», ανέφεραν χαρακτηριστικά κάποια από τα συνθήματα…

Οι οπαδοί είναι δυσαρεστημένοι από την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια και εντελώς αντίθετοι στην αρχική απόφαση του ιδιοκτήτη να ταχθεί υπέρ της European Super League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Μετά από συζήτηση μεταξύ της αστυνομίας, της Premier League, του Συμβουλίου του ”Όλντ Τράφορντ” και των ομάδων, το παιχνίδι μας κόντρα στη Λίβερπουλ έχει αναβληθεί για λόγους ασφαλείας και προστασίας σχετικά με τη σημερινή διαμαρτυρία. Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με την Premier League για τον ορισμό του αγώνα.
Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναγνωρίζουμε απόλυτα το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και τις ειρηνικές διαμαρτυρίες.
Ωστόσο, λυπούμαστε για την αναστάτωση στην ομάδα και τις δράσεις που θέτουν άλλους φιλάθλους, το προσωπικό και την αστυνομία σε κίνδυνο. Ευχαριστούμε την αστυνομία για τη στήριξή της και θα την ενισχύσουμε σε οποιαδήποτε έρευνα ακολουθήσει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook