Σε περιγραφή Αντώνη Κατσαρού, η αναμέτρηση που πλημμύρισε τη μικρή οθόνη με γκολ και θέαμα, έφερε το MEGA στην κορυφή με ποσοστό 15,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη της μετάδοσης του αγώνα ξεπέρασε τους 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι λάτρεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συντονίστηκαν μαζικά στο MEGA για το συναρπαστικό ματς Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οδηγώντας τον αγώνα της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League απευθείας στο πρώτο σκαλί της τηλεθέασης το βράδυ της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου.

Σε περιγραφή Αντώνη Κατσαρού, η αναμέτρηση που πλημμύρισε τη μικρή οθόνη με γκολ και θέαμα, έφερε το MEGA στην κορυφή με ποσοστό 15,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη της μετάδοσης του αγώνα ξεπέρασε τους 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στο σύνολο του κοινού, το ματς κατέγραψε ποσοστό 15%. Αξίζει να σημειωθεί πως η ποδοσφαιρική βραδιά του MEGA βρέθηκε στην πρώτη θέση σε όλα τα ανδρικά κοινά, ξεπερνώντας σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα το 21%.

Το φίλαθλο κοινό παρέμεινε στη συχνότητα του σταθμού και μετά τη λήξη του αγώνα, προκειμένου να παρακολουθήσει τις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Η Post Game εκπομπή του αγώνα με τους Παναγιώτη ΠερπερίδηΜένιο Σακελλαρόπουλο και Αντώνη Καρπετόπουλο κατέκτησε την πρωτιά στην τηλεθέαση με ποσοστό 12,2% στο σύνολο του κοινού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook