Η Βιγιαρεάλ απέκλεισε την Άρσεναλ από τα ημιτελικά του Europa League, με το 0-0 που απέσπασε στο Λονδίνο (2-1 το πρώτο παιχνίδι).

Οι Ισπανοί απέκλεισαν την Άρσεναλ ύστερα από δύο δικούς του αποκλεισμούς σε νοκ άουτ (το 2005-2006 στα ημιτελικά και το 2008-2009 στα προημιτελικά του Champions League) και για πρώτη φορά θα βρεθούν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Λονδρέζοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρια, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Το 0-0, σε συνδυασμό με τη νίκη 2-1 στο “Θεράμικα”, έστειλαν τη Βιγιαρεάλ στο Γκντανσκ στις 26 Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου προκρίθηκε, μετά τη «γλυκιά» ήττα από τη Ρόμα με 3-2.

Στην Πολωνία θα γίνει η 15η μονομαχία ανάμεσα σε αγγλικό και ισπανικό σύλλογο, σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Από τους 14 του παρελθόντος, οι ισπανικές ομάδες μετρούν εννέα νίκες και οι αγγλικές πέντε, με τους Ίβηρες, όμως, να έχουν 8/8 στις τελευταίες συναντήσεις!

H Άρσεναλ μετά τον αποκλεισμό της βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει αρνητική ιστορία. Το 1995-96 η ομάδα του Λονδίνου δεν αγωνίστηκε στην Ευρώπη, κάτι που κινδυνεύει να της συμβεί και φέτος, μετά από 25 χρόνια, καθώς βρίσκεται στο -7 από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League και στο -5 από το εισιτήριο για το νέο Conference.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook