Αστέρας – Ολυμπιακός 0-0

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό (0-0) με τους Αρκάδες να "κλέβουν" έναν πόντο από τους "νεανικούς" ερυθρόλευκους για την 8η αγωνιστική των playoffs.
Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος χωρίς να καταφέρουν να βρουν γκολ, με τους Αρκάδες να ισορροπούν στο δεύτερο ημίχρονο.
Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος χωρίς να καταφέρουν να βρουν γκολ, με τους Αρκάδες να ισορροπούν στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, αφού κάτω από τα δοκάρια βρισκόταν ο Τζολάκης, ενώ φανέλα βασικού πήραν οι Καλογερόπουλος και Σουρλής. Οι ερυθρόλευκοι παρά το νεανικό σχήμα του Μαρτίνς είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά.
Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 6ο λεπτό με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Μπουχαλάκη που πέρασε άουτ. Στο 17′ σημειώθηκε η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους, με τον Θανάση Ανδρούτσο να μην μπορεί εξ επαφής να ευστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.
Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να κυκλοφορεί την μπάλα και να γίνεται απειλητικός με κεφαλιά του Χασάν στο 22′ και ακόμη ένα σουτ του Μπουχαλάκη στο 32′. Οι ερυθρόλευκοι πίεζαν ψηλά δημιουργώντας προβλήματα στους Αρκάδες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε ο Αστέρας
Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τους Βαλμπουενά, Αραμπί και Μασούρα θέλοντας να πιέσει περισσότερο, με τον Αστέρα να προχωράει σε αλλαγές διαχείρισης. Ο Ολυμπιακός απείλησε με δύο κεφαλιές Χασάν και Αραμπί στα πρώτα λεπτά, ενώ ο Τζίμας θέλησε να εκμεταλλευτεί κόντρα στον Τζολάκη, ώστε να βρει δίχτυα στο 48′.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν χαμηλός στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να γράφουν πολύ δύσκολα ευκαιρίες. Ο Αστέρας εν αντιθέσει με το πρώτο μέρος ανέβασε τις γραμμές του θέλοντας να γίνει με τη σειρά του επιθετικός.
Ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν αρκετά να φτάσει στην περιοχή του Αστέρα, με τον Μαρτίνς να έχει παράπονα για απώλεια της μπάλας έξω από την περιοχή. Παράλληλα, οι Αρκάδες συνέχιζαν να επιδιώκουν να γίνουν επιθετικοί.
Προς το τέλος του παιχνιδιού, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έγινε ακόμη πιο επιθετική, χωρίς να καταφέρει να βρει το γκολ. Ο Ολυμπιακός τελείωσε το παιχνίδι με διαφορετικό τερματοφύλακα, αφού ο Μαρτίνς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Ηλία Καραργύρη.
www.sport24.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Αντετοκούνμπο – Σενγκούν: Τέλος η κόντρα – «Ο αθλητισμός ενώνει, γράφει ο Γιάννης – Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους Έλληνες, λέει ο Τούρκος
- Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ από στεριά και αέρα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής – Καραβάνια αμάχων Παλαιστινίων ψάχνουν οδό διαφυγής – Βίντεο
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απολαυστικό βίντεο να τραγουδά με την κόρη της
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
- Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για την ευλογιά των προβάτων – Τα μέτρα για τον περιορισμό της νόσου
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook