Την κατάκτηση του νταμπλ ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από Μαρτίνς και παίκτες!

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το μεσημέρι, όπως συνηθίζει πριν από μεγάλα ματς, με σκοπό να συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να ζητήσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στον τελικό του Σαββάτου.

Ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο, να παίξουν με πάθος και δύναμη. Να επιβεβαιώσουν για ακόμη μία φορά ότι ο Ολυμπιακός ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και να σηκώσουν το τρόπαιο.

«Ήθελα να σας δω μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πριν από τον τελικό του κυπέλλου για να σας συγχαρώ και να σας πω πως έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι για τις επόμενες τρεις μέρες. Κάντε καλή προπόνηση και παίξτε με πάθος και δύναμη από το πρώτο λεπτό. Γιατί είναι πολύ κρίσιμο το ματς. Ο ΠΑΟΚ θα είναι άλλη ομάδα σε σχέση με το περασμένο ματς στο Καραϊσκάκη και για αυτό πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να κλείσουμε καλά τη σεζόν και να πάρουμε το κύπελλο. Θα είναι σημαντικό για τον προπονητή, για εσάς, για όλους εμάς» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Το πιο σημαντικό είναι παραμένουμε ενωμένοι, είμαστε οικογένεια. Περάσαμε δύσκολα σε πρωτοφανείς συνθήκες, είχαμε τραυματισμούς, είχαμε κρούσματα αλλά τα πήγαμε πολύ καλά σε σημαντικά ματς…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook