Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες μέρες στο μεταγραφικό μέτωπο στην ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να φουλάρει τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι χωρίς αμφιβολία ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποχωρεί στο τέλος του μήνα από την «Ένωση», η οποία ψάχνεται για τον επόμενο επιθετικό που βρεθεί στη γραμμή κρούσης.

Από την Ισπανία προκύπτει η πληροφορία πως η ΑΕΚ έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό άσο, ενώ η Λας Πάλμας ζητάει 1 εκατ. ευρώ περισσότερο. Στον «Δικέφαλο» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τραβήξει όλο το καλοκαίρι το θέμα του «Τσίνο», ο οποίος είναι σίγουρο πως θέλει να επιστρέψει και να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στην επιστροφή στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος παλεύει να μείνει ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, η «Ένωση» θα κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του Σέρβου στόπερ.
Σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή, χθες έγινε γνωστό πως στο «κιτρινόμαυρο» στόχαστρο βρίσκεται ο Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Σέλτικ και η ΑΕΚ καραδοκεί.

Από τον sport-fm

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook