Μυστήριο με το τι προκάλεσε την καρδιακή ανακοπή

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έστειλε το πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο μέσω του ατζέντη και φίλου του, Μάρτιν Σουτς, δηλώνοντας αποφασισμένος να βγει δυνατός από την περιπέτεια υγείας του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση τους.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως αναπάντητο παραμένει ακόμα το ερώτημα του τι προκάλεσε την κατάρρευση και εν συνεχεία την καρδιακή ανακοπή.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής, που τρόμαξε όλον τον πλανήτη το Σάββατο στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Δανίας με τη Φινλανδία στην Κοπεγχάγη για το Euro 2020, συνεχίζει να υποβάλλεται σε εξετάσεις οι οποίες πάντως, μέχρι στιγμής, είναι καθαρές.

“Ο Έρικσεν είναι ακόμη στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο χορτάρτι το Σάββατο. Γι’ αυτό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Για να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τη στιγμή που μιλάμε και κάτω από τις συνθήκες που γνωρίζουμε”, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο γιατρός της Εθνικής Δανίας Μόρτεν Μπόεσεν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook