Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη – Σήμερα στην Κρήτη το τελευταίο αντίο
Η 46χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο, σε γκαράζ στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει η αιφνιδιαστική απώλεια της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη, η οποία «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής στο Ηράκλειο, σε ηλικία 46 χρόνων.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, η κηδεία της 46χρονης δημοσιογράφου θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 16:00. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Κνωσού, ενώ η σορός για βρίσκεται στον ναό για το τελευταίο αντίο από τις 15:30. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την ΚΡΗΤΗ TV, η Μαρία Αντωνογιαννάκη υπέστη ανακοπή καρδιάς.
Υπενθυμίζεται πως η 46χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο, σε γκαράζ, στην περιοχή του Άη Γιάννη. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τη συνοδεία γιατρού, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη αργά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Χαϊδάρι: «Μίλαγε σε δύο κινητά μέσα στο ιατρείο, και όταν του έκανα παρατήρηση με πλάκωσε στο ξύλο», λέει ο άνδρας που ξυλοκοπήθηκε άγρια(βίντεο)
- “Έρχεται” καύσωνας διαρκείας με 40άρια και ισχυρούς ανέμους – Οι περιοχές που επηρεάζονται από τη θερμή εισβολή
- Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη – Σήμερα στην Κρήτη το τελευταίο αντίο
- Η απάντηση του Στέλιου Ρόκκου για το κράνος στην ανάρτηση Γεωργιάδη: «Όχι σε μένα αυτά – Ήταν για 100 μέτρα, σε ελεγχόμενη περιοχή» (βίντεο)
- Θρίλερ στο Παγκράτι: Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα – Προσήχθη ο αδερφός του με τον οποίο συγκατοικούσε
- Μαρία Αντωνά: Καυτές πόζες από την Ελούντα
- Φωτιά στην Οινόη: Βελτιωμένη η εικόνα , την έχουμε περικυκλώσει, θα τεθεί υπό πλήρη έλεγχο , λέει ο δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
- Άδωνις Γεωργιάδης και Στέφανος Κασσελάκης παίζουν τένις – Δείτε βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook