Άλιμος: 15χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή σε γυμναστήριο – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παίδων
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο και στη συνέχεια στο Παίδων Αγία Σοφία . Η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης (22/10) στον Άλιμο, όταν 15χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που βρισκόταν μέσα σε γυμναστήριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 7:20 το απόγευμα υπήρξε κλήση στην αστυνομία από πολίτη που ανέφερε το περιστατικό. Ο ανήλικος διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύεται, διασωληνωμένος.
Η κατάσταση του 15χρονου κρίνεται κρίσιμη καθώς έχει, επίσης, ένα κάταγμα στο ινιακό οστό πιθανότατα από την πτώση μόλις έχασε τις αισθήσεις του.
Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ουάσιγκτον: Γυναίκα άρπαζε μπουκάλια κρασιού μετά τους πυροβολισμούς στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου (βίντεο)
- «Ο Φιλικός Ομοσπονδιακός Δολοφόνος» αυτοαποκαλείται ο δράστης της επίθεσης στο δείπνο των ανταποκριτών – Το μανιφέστο κατά του Τράμπ και η πρόθεση του να «εξοντώσει» αξιωματούχους»
- Ο Νίκος Αλιάγας τραγούδησε τον «Μέτοικο» στο γαλλικό Voice – Ενθουσιάστηκαν οι κριτές – Βίντεο
- Αλύγιστος ο Πανσερραϊκός, πέρασε από τη Λάρισα και «βύθισε» την ΑΕΛ Novibet
- Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Νίκη με ανατροπή για τους ασταμάτητους Περιστεριώτες
- Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-0 και κλείδωσαν την παραμονή τους στην κατηγορία
- Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: “Τη βλέπω στα καλύτερά της – Είναι χαρούμενη”(βίντεο)
- Ευρυδίκη για Akyla : Την πρώτη φορά που άκουσα το Ferto έπαθα ένα κόλλημα, το παιδί είναι φανταστικό (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook