Στο Κόπα Αμέρικα, η Βραζιλία επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του Περού, με τον Νεϊμάρ να βουρκώνει μετά το τέλος του αγώνα με την επιτυχία της ομάδας του αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα του λόγω της πανδημίας.

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο Βραζιλία – Περού, ο Άλεξ Σάντρο κάνει το 1-0 μετά από γύρισμα του Χεσούς στο 12’. Στο 68’ είναι η σειρά του Νειμάρ να βρει δίχτυα με συρτό διαγώνιο σουτ. 68ο γκολ του Βραζιλιάνου με τη Σελεσάο, χρειάζεται άλλα 9 για να πιάσει τον θρυλικό Πελέ.

Ωραία ομαδική προσπάθεια στο 68’, τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Έβερτον Ριμπέιρο και 3-0 για τους Βραζιλιάνους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε πεσμένος και με διπλή προσπάθεια ο Ριτσάρλισον στο 3’ των καθυστερήσεων. Με το τέλος της αναμέτρησης, ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά του, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συμπατριώτες του λόγω της πανδημίας.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, για πολλούς λόγους. Είναι πολύ περίπλοκο, όσα πετυχαίνω είναι από τη χαρά που αγωνίζομαι για τη Βραζιλία, για τη χώρα μου, για την οικογένειά μου. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για τη χώρα μας.»

Κολομβία και Βενεζουέλα έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται 2 βαθμούς πίσω από τη Βραζιλία στον όμιλο.

To video από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook