Οι Φθιωτοί επικράτησαν δίκαια με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Τρία διαδοχικά ματς χωρίς ήττα για πρώτη φορά φέτος για τη Λαμία, η οποία έφτασε στους 10 βαθμούς, ξεπέρασε την ΑΕΛ και βρίσκεται στο -2 από τον Παναιτωλικό, παρέμεινε δέκατος με 18 βαθμούς ο Απόλλων Σμύρνης.

Στην πρώτη φάση του αγώνα (13΄) η Λαμία ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα, με τον Ντέλετιτς να εκτελεί το φάουλ, τον Χουχούμη να κάνει κεφαλιά προς τα πίσω και να προσφέρει έτοιμο γκολ στον Καραμάνο, ο οποίος «εκτέλεσε» εξ επαφής τον Βέρχουλστ για το 1-0.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ (46′ Βλάχος), Τζανδάρης (72′ Βασιλακάκης), Τιρόνε (72′ Μπιάρνασον), Καραμάνος (76′ Αραμπούλι), Ντέλετιτς (89′ Προβυδάκης), Ρόμανιτς

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Πράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς (46′ Φερνάντεθ), Χουχούμης (87′ Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίγνκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (69′ Ιωαννίδης), Σλίβκα, Τσιλούλης (76′ Μπεντινέλι), Ντάουντα, Φατιόν

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook