Μακριά από τα γήπεδα βρίσκεται ο Κρίστιαν Έρικσεν που βγήκε από το νοσοκομείο και ξεκουράζεται μετά την ανακοπή καρδιάς.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είχε καταρρεύσει μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φιλανδία για το Euro 2020, όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς .

Ο Δανός ποδοσφαιριστής μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, βγήκε από το νοσοκομείο και ξεκουράζεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώτη του φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήρθε χάρη στην επιθυμία ενός 11χρονου θαυμαστή του. Ο μικρός Μπιορν Μπιντζους συνάντησε τον μέσο της Ιντερ στην παραλία στο Tisvilde, περίπου 60 χλμ βόρεια της Κοπεγχάγης.

«Ήμουν νευρικός και δεν μπορούσα να μιλήσω, αλλά όταν του ζήτησα,  δεν αρνήθηκε. Φαινόταν υγιής και φρέσκος, ήταν πολύ ωραίο να τον βλέπεις» τόνισε ο 11χρονος στην ΒΤ και στην ανάρτησή του έγραψε «Είμαι τυχερός, βρίσκομαι με τον πιο διάσημο άνδρα στον κόσμο». Ο Έρικσεν ταξίδεψε στην παραλία με τη σύντροφό του, για να περάσουν χαλαρές στιγμές, στο πλαίσιο της ανάρρωσης του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook