Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, ο οποίος τόνισε ότι διαφωνεί με τον αποκλεισμό των μη εμβολιασμένων...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας 2021-2022

Πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά μας, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, τονίζουμε πως δεν είμαστε σύμφωνοι με καμία μορφή διαχωρισμού και αποκλεισμού των Ελλήνων πολιτών.

Είμαστε υπέρμαχοι της ελεύθερης, ατομικής βούλησης των φιλάθλων, αλλά και της απαρέγκλιτης τήρησης όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή παρουσία τους στο φυσικό μας χώρο, το γήπεδο (π.χ. αν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί να του επιτρέπεται η είσοδος με αρνητικό PCR Test ή rapid test στα σημεία ελέγχου).

Θεωρούμε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους που δύνανται να τον υποδεχτούν, όπως είναι τα γήπεδα.

Ζητούμε συγγνώμη και απολογούμαστε στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας, διότι αναγκαζόμαστε να μην πορευτούμε με τα ”πιστεύω” μας και είμαστε υποχρεωμένοι εκ των συνθηκών να εφαρμόσουμε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Είναι τέτοια η δίψα του κόσμου να βρεθεί ξανά στα γήπεδα που δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο σε όποιον επιθυμεί να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ωστόσο, κοιτάζουμε τους φιλάθλους μας στα μάτια, αφουγκραζόμαστε τις κοινές μας ανησυχίες και ζητούμε την κατανόησή σας. Να είστε βέβαιοι πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να μάχεται και να παλεύει για όσα πρεσβεύει ως Σύλλογος.

Ξεκινούν οι ανανεώσεις

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα, Παρασκευή 16/7, ξεκινά η περίοδος των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-2022 τόσο για τους περσινούς, όσο και για τους κατόχους καρτών διαρκείας της περιόδου 2019-2020.

Όσοι ανανεώσουν τη θέση τους για τις εξέδρες του ΟΑΚΑ μέχρι την Κυριακή 25/7 επωφελούνται από ειδικά προνόμια και εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες! Ακολούθως, θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας και για τους νέους κατόχους.

Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από το VIP Lounge του ΟΑΚΑ (είσοδος από τη Θύρα 12, άνωθεν της Θύρας VIP) Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 18:00 και το Σαββατοκύριακο 10:00 με 16:00 καθώς και ηλεκτρονικά μέσω του paobc.gr και του viva.gr.

Η περσινή σεζόν ήταν ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας καθώς στέρησε από την ομάδα τον ”έκτο της παίκτη”, τον κόσμο της, ο οποίος έχει πολλάκις αποδείξει εμπράκτως με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή του.

Όπως είχε υποσχεθεί από την περσινή σεζόν, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου τόσο στους περσινούς (2020-2021), όσο και στους προπέρσινους κατόχους καρτών διαρκείας (2019-2020).

Συγκεκριμένα:

Η έκπτωση 30% αφορά ανανεώσεις εισιτηρίων που η αγορά τους έγινε έως τις 23/9/2020. Το ποσοστό έκπτωσης ισχύει για την ίδια ζώνη.

Η έκπτωση 20% αφορά ανανεώσεις εισιτηρίων που η αγορά τους έγινε από τις 24/9/2020 και έπειτα. Το ποσοστό έκπτωσης ισχύει για την ίδια ζώνη ανανέωσης.

Η έκπτωση 10% αφορά ανανεώσεις εισιτηρίων που η αγορά τους έγινε μόνο την περίοδο 2019-2020. Η συγκεκριμένη έκπτωση δίνεται με τη συμπλήρωση του Α.Μ.Κ.Α. του κατόχου και δεν αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη θέση.

Επωφεληθείτε των μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας, κλείστε τη μόνιμη θέση σας στο ΟΑΚΑ και γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας!

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2021-2022, είναι προαιρετική η εγγραφή μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο. για τους κατόχους ηλικίας 18 ετών και άνω.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θεωρεί την οικογένεια βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και την καλεί και τη νέα χρονιά, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο, αν αυτό καταστεί εφικτό. Επίλεξε τώρα τη θέση για εσένα και την οικογένειά σου και εκμεταλλεύσου τα διευρυμένα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα. Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας στις ζώνες τιμών 1, 2, 3, 4 & 5. Απαραίτητο δικαιολογητικό: Φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.

*Η έκπτωση ισχύει για κάθε παιδί-έφηβο έως 17 ετών.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται πάντα κοντά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες προσφέροντας και φέτος προνομιακές τιμές εισιτηρίων διαρκείας για να βρεθούν όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Οι φοιτητές από 18 έως και 26 ετών μπορούν να προμηθευτούν τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή τη βεβαίωση σπουδών και την ταυτότητά τους.

ΑΝΕΡΓΟΙ

Οι άνεργοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της εν ισχύ βεβαίωσης ανεργίας. ΑμεΑ (με αμαξίδιο ή χωρίς): Τα ΑμεΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α. Για την κατηγορία ΑμεΑ με αμαξίδιο, απαιτείται ομοίως βεβαίωση από το ΚΕ.Π.Α., ενώ τα εισιτήρια διαρκείας, του ενδιαφερόμενου και του συνοδού του αντιστοιχούν στις ράμπες προσβασιμότητας του σταδίου και όχι σε κάποια αριθμημένη θέση.
*Για την αγορά των ειδικών εκπτωτικών εισιτηρίων διαρκείας, για τις οποίες απαιτούνται τα ανωτέρω δικαιολογητικά (οικογενειακά, φοιτητές, άνεργοι & ΑμεΑ) θα πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 214 402 2541.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσφέρει τη δυνατότητα μιας μοναδικής εμπειρίας με θέσεις VIP δίπλα στους πάγκους των δύο ομάδων. Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 214 402 2541, Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00-18:00.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες έως και 6 άτοκες δόσεις.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΟΑΚΑ VIP Lounge, είσοδος από Θύρα 12, Altion Arena/OAKA (άνωθεν της Θύρας VIP), τηλ. επικοινωνίας 214 402 2541
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00, Σάββατο-Κυριακή 10:00-16:00
Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
Τηλεφωνικά στη γραμμή της VIVA στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook