Ο Στέφανος Ντούσκος πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση στη δική του, δύσκολη ημιτελική σειρά και πήρε ως 1ος και με τον καλύτερο χρόνο το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του μονού σκιφ ανδρών!

Σε μια ομολογουμένως δύσκολη ημιτελική σειρά, απέναντι στον Δανό Νίλσεν, τον Ρώσο Βιαζόβκιν και τον Γερμανό Ζάιντλερ, ο Έλληνας κωπηλάτης από τα Γιάννενα συνέχισε τις καταπληκτικές εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αγγίζοντας, μάλιστα, το Ολυμπιακό ρεκόρ, πέρασε με πρωτιά στον μεγάλο τελικό του μονού σκιφ ανδρών!

Ο Ντούσκος, που ξεκίνησε πολύ δυνατά, όντας δεύτερος, αλλά στη συνέχεια… χάθηκε από τους αντιπάλους του, έκανε 6:41.61, χρόνος, δε, που ήταν ο καλύτερος και στις δύο ημιτελικές σειρές!

Δεύτερος τερμάτισε ο Δανός και τρίτος ο Ρώσος, ενώ μεγάλη έκπληξη είναι το γεγονός πως ο σπουδαίος Ζάιντλερ, εκ των φαβορί για μετάλλιο, έμεινε εκτός του αυριανού (29/07, 03:45) τελικού!

Ο Ντούσκος, λοιπόν, μπαίνει στον τελικό αύριο το πρωί με τον καλύτερο χρόνο, γεγονός, αν μη τι άλλο, που γεννά προσδοκίες για ένα μετάλλιο…

Οι έξι του τελικού:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Ντούσκος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή:

«Έκανα μία από τις καλύτερες κούρσες της ζωής μου. Έτσι ήταν σχεδιασμένο… έτσι βγήκε! Το πρώτο μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το ήθελα πάρα πολύ. Τώρα θέλω να διεκδικήσω ένα μετάλλιο και θα το παλέψω.
Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα μου. Την οικογένειά μου, την εθνική ομάδα, τον έφορο εθνικών ομάδων Βασίλη Πολύμερο, τον προπονητή μου Τζιάνι Ποστιλιόνε που με βοήθησε και με έφτασε εδώ που με έφτασε, την Ομοσπονδία, τον σύλλογο μου, τον ΝΟ Ιωαννίνων που δε θα είχα ξεκινήσει την ενασχόληση με την κωπηλασία αν δεν ήταν αυτός, τον γιατρό και τον χορηγό μου».

Bwin-ΣΠΟΡ FM

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook