«Τα Ιωάννινα δεν έχουν κοιμηθεί καθόλου» λένε οι συμπατριώτες του Στέφανου Ντούσκου [Βίντεο]
Περηφάνια και συγκίνηση για το χρυσό παιδί της ελληνικής κωπηλασίας!
«Τα Ιωάννινα δεν έχουν κοιμηθεί καθόλου. Δεν έχουν σταματήσει τα τηλέφωνα. Είναι μέρα χαράς και για την πόλη και για την κωπηλασία. Ο Στέφανος Ντούσκος είναι ο πέμπτος χρυσός Ολυμπιονίκης που προέρχεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Μάρθα Παλαιοπάνου.
Η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του ο Στέφανος Ντούσκος, μίλησε για τον χρυσό ολυμπιονίκη.
«14 ετών ξεκίνησε. Τον κερδίσαμε από τον στίβο. Αγκάλιασε την κωπηλασία, την αγάπησε, μέχρι να γίνει χρυσός Ολυμπιονίκης» σημείωσε. «Του αξίζει το χρυσό γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια» πρόσθεσε.
Όπως είπε ο Στέφανος Ντούσκος ξεχώρισε για το ήθος του. «Είναι παιδί χαμηλών τόνων και αγωνιστής. Αν βάλει κάτι στόχο θα βάλει τα αδύνατα δυνατά να τα καταφέρει» τόνισε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Συγκρούστηκαν δύο ελικόπτερα τύπου Bell που επιχειρούσαν στη φωτιά της Ψάθας – Μεγάλη επιχείρηση για εντοπισμό και διάσωση των πιλότων σε εξέλιξη
- Ιωάννα Τούνη: Έτοιμη να γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix! Επική ανάρτηση στο TikTok
- Φωτιά σε Αττική και Βοιωτία: Πάνω από 100.000 τα καμένα στρέμματα από τη mega fire
- Eπίσκεψη Μητσοτάκη στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχείρησης και Διαχείρισης Κρίσεων της Πολιτικής Προστασίας
- Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά μετά την καταστροφή του σπιτιού του στο Πόρτο Γερμενό: «Έχυσα αίμα για να το φτιάξω και τώρα καταστράφηκε»(βίντεο)
- Μάχη με τις φλόγες σε Πόρτο Γερμενό, Βίλια, Ψάθα, Μέγαρα και Κεφαλονιά, μπαράζ 112 για εκκενώσεις οικισμών, καίγονται σπίτια (βίντεο)
- Μητσοτάκης για πυρκαγιές: Άμεσα η στήριξη των πληγέντων – Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook