Τεντόγλου: “Τι έκανα; Τι έκανα; Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα!” [Βίντεο]
Ο Μίλτος Τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για την σπουδαία επιτυχία του, αλλά και για το τι πήγε στραβά στις πέντε πρώτες προσπάθειες.
“Ήταν πολύ κακός αγώνας, τι έκανα; Τι έκανα; Δεν ξέρω τι έπαθα στις πέντε πρώτες προσπάθειες. Η πρώτη θέση ήταν πολύ τυχερή. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Μάλλον φταίει το γόνατό μου, μάλλον φταίει ότι ήταν πρωί. Δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα.
Μάλλον έφταιγε και λίγο η πίεση, δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Στο τέλος είπα πάμε για ένα χαλαρό αλματάκι. 8.21 ήταν η δεύτερη θέση, θα το κάνουμε, λέω, σιγά. Καταλάθος έγινε, κ@λόφαρδος ήμουν (σ.σ. γέλια). Με 8.15 δεν ήθελα να κερδίσω, για το Θεό… Καλύτερα να έχανα. Δεν ήθελα μετάλλιο.
Δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα. Έπρεπε να κερδίσει ο Ετσεβαρία, ήταν καλύτερος. Εγώ δεν ήμουν καλά, ό,τι να ναι έκανα. Μέχρι και τούμπα έφαγα. Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα. Δεν ένιωσα πως έδωσα τη μάχη που έπρεπε να δώσω.
Μπήκα με τα γυαλιά γιατί με ενοχλούσε ο ήλιος. Μετά μου άρεσαν, γι’ αυτό το κράτησα”.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Μαζωνάκης: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους και πυρετό
- Σήμερα στις 15.15 η συνάντηση η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Άγκυρα- Οι στόχοι και οι «κόκκινες γραμμές» – Η ελληνική αποστολή
- Ιωάννα Τούνη: Η έκπληξη του συντρόφου της με κόκκινα μπαλόνια και το «Σ’ αγαπώ» με ροδοπέταλα
- Κατερίνα Βρανά: Μου φέρονται σαν να έχω νοητική βλάβη λόγω της ομιλίας μου, με βλέπουν και ως αντικείμενο λύπησης (βίντεο)
- Ράνια Θρασκιά: Η σπάνια εξομολόγηση για το διαζύγιό της – «Έχω έναν πόνο, δεν θέλω να γυρνάω εκεί γιατί δεν αντέχεται» (βίντεο)
- Ο Γιώργος Πατούλης ντύθηκε καουμπόης και η Νάνσυ Κοιλού Ινδιάνα σε αποκριάτικη γιορτή – Φωτογραφίες
- Άρτα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τον θάνατο της 35χρονης νηπιαγωγού λίγες μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της
- Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος – κατάσκοπος υπέρ της Κίνας : «Ζητώ συγγνώμη από την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook