Τα Ιωάννινα υποδέχθηκαν τον χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο με τιμές και περηφάνια.

Περίπου 24 ώρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Στέφανος Ντούσκος, έφτασε στα Ιωάννινα, όπου τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, για να τον συγχαρεί για την τεράστια επιτυχία του στους Αγώνες του Τόκιο.

Ο Στέφανος Ντούσκος με την ελληνική σημαία στην πλάτη του, καθόταν στο στρατιωτικό τζιπ που οδηγούσε την πομπή, βιώνοντας πρωτόγνωρες στιγμές δόξας και περηφάνιας.

Ο Στέφανος Ντούσκος έφτασε στο Πανειπηρωτικό Στάδιο στις 19:30 όπου τον υποδέχτηκαν αθλητές και η διοίκηση του ΝΟΙ. Στη συνέχεια -με στρατιωτικό τζιπ και με τη συνοδεία μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ- έφτασε στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων, όπου τον υποδέχτηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο δήμαρχος της πόλης Μωυσής Ελισάφ καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο δήμαρχος της πόλης έστεψε με κότινο από κλαδί ελιάς τον Ολυμπιονίκη, ενώ ο περιφερειάρχης του δώρισε μία εικόνα της Παναγίας.


Από την πλευρά του, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης συγκινημένος αναφώνησε: «Ζήτω τα Ιωάννινα, ζήτω η Ελλάδα», ενώ στη συνέχεια έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με παρευρισκόμενους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook