O Λιονέλ Μέσι δεν θα ξαναφορέσει τα χρώματα των μπλαουγκρλανα και ο Χουάν Λαπόρτα δίνει εξηγήσεις...

«Ύστερα από τον έλεγχο των λογαριασμών, τα χρέη είναι μεγαλύτερα από το αναμενόμενο και ο λογαριασμός των μισθών είναι υπερβολικός. Αυτό δεν μας αφήνει περιθώρια για το συμβόλαιο του Μέσι» επισήμανε αρχικά ο Καταλανός.

«Έτσι, οι κανονισμοί της La Liga δεν μας επιτρέπουν να εγγράψουμε τον παίκτη και επίσης, θέλουν να μας επιβάλλουν συμβόλαιο από έναν επενδυτικό όμιλο που θα υποθηκεύσει το σύλλογο και δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω αυτό. Δεν πρόκειται να υποθηκεύσω τον σύλλογο για τα επόμενα 50 χρόνια από τώρα, προκειμένου να μπορέσω να υπογράψω τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία. Γιατί παρ’ όλα αυτά, η Μπάρτσα είναι πάνω από όλα» ανέφερε λέγοντας πως επιθυμία του Μέσι ήταν να παραμείνει στον σύλλογο.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο Λιονέλ Μέσι ήθελε να μείνει στην Μπάρτσα και έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να μείνει. Αλλά στο τέλος, έρχεται μια στιγμή που πρέπει να σηκωθείς και να αναλύσεις ψυχρά ποια είναι τα συμφέροντα και τα όρια του συλλόγου.

Ο Μέσι αξίζει τα πάντα. Είναι καλό παιδί και έχει δείξει ότι θέλει να μείνει και να συνεχίσει να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα. Είμαι λυπημένος, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε κάνει το καλύτερο για την Μπάρτσα. Δεν το περίμενε γιατί η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του, αλλά όπου κι αν πάει του εύχομαι καλή τύχη… Δεν θέλω να ξεγελάσω κανέναν και το να παραμείνει ο Μέσι είναι πολύ δύσκολο, γιατί προφανώς έχει άλλες προτάσεις. Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να τον υπογράψουμε αργότερα και το πρωτάθλημα αρχίζει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook