Παραολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό της κολύμβησης με παγκόσμιο ρεκόρ η Πελενδρίτου στα 50μ ελεύθερο S11
Σπουδαία επίδοση από την 35χρονη Κύπρια αθλήτρια, Καρολίνα Πελενδρίτου που σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 50 ελεύθερο στην κατηγορία S11 και προκρίθηκε στον τελικό των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.
Τρομερή εμφάνιση από την 35χρονη Κύπρια αθλήτρια, Καρολίνα Πελενδρίτου στα προκριματικά της κολύμβησης, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 50 ελεύθερο στην κατηγορία S11, μέ χρόνο 29.92. Η επίδοσή της αυτή την έστειλε κατευθείαν στον τελικό χρίζοντάς την παράλληλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα.
Πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για την Πελενδρίτου καθώς η αθλήτρια από την Κύπρο δεν έχει βρεθεί ποτέ στο βάθρο στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ενώ έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο το 2004 και το 2008 στο πρόσθιο και το ασημένιο μετάλλιο το 2012 στα 100μ πρόσθιο.
Πήγε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με καλύτερη επίδοση τα 30.20, χρόνος που αποτελούσε το παγκόσμιο ρεκόρ, παραλίγο να το χάσει από την Κινέζα Τζιά Μα που έκανε 29.95, αλλά η Πελενδρίτου με το 29.92 που σημείωσε κράτησε το παγκόσμιο ρεκόρ και πήρε την πρώτη θέση στα προκριματικά.
Ολες οι Ειδήσεις
- O ηρωικός Παναθηναϊκός με 10 παίκτες κράτησε την ΑΕΚ στο μηδέν και έδωσε παράταση στο πρωτάθλημα!
- Βίντεο σοκ από τη βάναυση κακοποίηση 82χρονης στη Χίο: Η 67χρονη Βουλγάρα που τη φρόντιζε, τη χτυπούσε και της φώναζε
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 3-1: Τον… πάτησε κι ελπίζει!
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οικογενειακή απόδραση στο Παρίσι – Δείτε φωτογραφίες
- Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Σπυριδωνίδης: Διασκεδάζουν και τραγουδούν μαζί στον Σάκη Ρουβά – Δείτε βίντεο
- ΟΦΗ – Αρης 0-2: Διπλό γοήτρου κόντρα στον Κυπελλούχο!
- Λεβαδειακός – Βόλος 5-2: Επέστρεψαν στις νίκες οι Βοιωτοί με κυριαρχική εμφάνιση
- Σέρρες: Δύο οι νεκροί κρατούμενοι μετά από συμπλοκή στις Φυλακές Νιγρίτας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook