Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει μονοπωλήσει από χθες το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Η παρέμβαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συμφωνία, των κόκκινων διαβόλων με τον Πορτογάλο, ο οποίος καλείται να αποχωριστεί το αγαπημένο του νούμερο 7 στη φανέλα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008 στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον αποθεώνει.

13 χρόνια μετά ο Σκωτσέζος παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή του Πορτογάλου στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε σπίτι του. Επέστρεψε στο Μάντσεστερ.

Μέχρι χθες το πρωί ισπανικά και αγγλικά δημοσιεύματα παρουσίαζαν τη Σίτι ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του CR7. Ωστόσο μέσω του Σερ υπό του οποίου την καθοδήγηση εκτόξευσε την καριέρα του, τα δεδομένα άλλαξαν.

Τρία πρωταθλήματα, 1 τσάμπιονς λιγκ και 1 διηπειρωτικό είναι κάποια από τα επιτεύγματα στην 6ετή πορεία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πλέον, στα 36 του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πρωταγωνιστεί ακόμη στο μεταγραφικό παζάρι. Οι κόκκινοι διάβολοι δίνουν περί τα 25 εκατομμύρια στη Γιουβέντους ενώ ο Κριστιάνο θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με μισθό 500 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα.

Φρενίτιδα ενθουσιασμού επικρατεί στο Μάντσεστερ για την μεγάλη επιστροφή…

Επανασύνδεση με τον Ράφα Βαράν την οποία… θυμήθηκε στο twitter και ο Γάλλος στόπερ, συμπαίκτες πλέον με τον Μπρούνο Φερνάντες και στην Γιουνάιτεντ, με τον πορτογάλο να αυτοπροσδιορίζεται μάνατζερ.

18 χρονών τότε… 36 τώρα.
Το νούμερο 7 τότε… τώρα;

Το ρεπορτάζ του MEGA:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις